All inclusive rejser er de mest afslappende i rejser i verden

Hvis du skal ud at rejse, er de mest afslappende rejser dem, hvor alt er inklusiv i prisen.

Drink på stranden

All inclusive rejser til at afhjælpe vintertræthed

Om vinteren findes der ikke noget, som er mere irriterende, end at man sidder indenfor hele tiden, fordi vejret ikke tillader andet. Går man endelig en tur udenfor, fryser man, medmindre man har et helt ozonlag af tøj på.

Samtidig er der også den effekt på ens humør, som klimaet har på mange mennesker. Det er ikke ligefrem, fordi de fleste bliver lykkelige af kulde, slud og regn. Hvad er så alternativet? Det er, at man gerne vil rejse væk fra Danmark. Et sted, hvor der er varme og sol.

Derfor skal du tage på all inclusive rejser

Det bliver ikke mere afslappende. De flestes hensigter med all inclusive rejser er at få så meget sol som muligt foruden at slappe af. Det er altid muligt, når man rejser langt væk fra Danmark til et varmere klima.

Det er befriende for mange mennesker at kunne lægge sig ved en pool, få sig en drink og altid vide, man kan spise, når man vil. På all inclusive-hoteller er der en masse aktiviteter for børn, hvilket sikrer, at forældre også vil kunne slappe af uden hele tiden at skulle lægge deres fokus på børnene. Men der er også mange aktiviteter for både børn og forældre, hvilket vil kunne styrke oplevelsen for både de ældre og yngre.

All inclusive oplevelsen er baseret på høj sol. Det er ofte hele formålet med at tage ud at rejse: at få noget sol. Man kan kun få for meget sol, hvis ikke man har taget de rette forbehold i skikkelse af ordentlige mængder solcreme.

All inclusive oplevelsen bygger på, at man samles om at sole sig. Men der er også det afslappende element ved at tage på all inclusive-ferier.

Der vil for det meste være en swimmingpool og strand lige i nærheden af det hotel, I booker på en all inclusive rejse. Det er der en god grund til: Det er to ting, der forstærker følelsen af, at man slapper af.

Et smut væk for at afstresse

En god ide ved at rejse all inclusive er, at man tager af sted, når de fleste andre er hjemme i Danmark og resten af Europa. Det vil sige, at man for eksempel ikke rejser i sommerferien, juleferien eller påskeferien og i en dansk kontekst kan man tilføje efterårsferien og vinterferien. Det er oftest her, de fleste vælger at rejse væk fra deres respektive lande for at få noget ro.

Rejser man eksempelvis i midten af januar, er der stor sandsynlighed for, at der ikke er mange andre turister. Det gør, at ferien bliver dét mere afslappende.

All inclusive rejser er befriende og gode for sindet, men de kan også blive noget overvældende, hvis man befinder sig på et all inclusive hotel på Mallorca om sommeren fyldt med englændere. Folk fra De Britiske Øer kan være en fornøjelse med deres feststemning, men når de har fået lidt for meget indenbords, kan det også hurtigt gå hen at blive lidt for larmende.

Derfor bør man ikke være kritisk over for en rejse i eksempelvis midten af eller slutningen af januar samt begyndelsen af eller slutningen af februar. Alternativt kan man tage af sted, før alle andre tager på juleferie – det vil sige omkring begyndelsen eller midten af december.

En anden mulighed er at rejse, når efteråret er værst: november måned. Hele november er fri for ferie i de fleste lande, hvorfor en rejse væk i november er at foretrække for de fleste, der gerne vil nyde afslapningen på alle tænkelige måder.

Maden kan man altid spise, og der er rig mulighed for at drikke, når man vil. Det gælder også alkohol.

At sidde på stranden eller ved poolen og få en drink er ikke ligefrem noget, der gør den afslappede stemning mindre for de flestes vedkommende.

All inclusive strand bar

All inclusive turens dilemma

Hvad har du lyst til, når du er på all inclusive-rejse? Kun at slappe af, eller vil du også være turist? Det er ofte et af dilemmaerne, som deler vandene blandt nogle familier, uden at det nødvendigvis betyder, at det er en negativ ting.

Nogle foretrækker kun at være ved poolen eller stranden og slappe af og få noget sol. Andre vil hellere blande afslapningen med turisme i nærområdet.

Vil man være på Mallorca for at slappe af ved poolen og stranden, eller vil man se nogle af attraktionerne? Det er svært at vælge for nogle.

Noget, der ofte løser problemet blandt familier, er, at man aftaler på forhånd, at to dage ud af syv dage går på, at man kun er uden for hotellet for at se noget nyt. Man kan så internt i familien eller med sin ven aftale, hvorvidt det skal være en enkelt dag, to dage, tre dage eller flere, man bruger på at se ting.

Omvendt kan man også aftale, hvor mange dage man skal bruge på at slappe af ved hotellet.

Der er mulighed for begge, når man rejser all inclusive. Man skal dog være opmærksom på, at når man bevæger sig uden for hotellet, er alt ikke længere gratis. Chipsene, colaen, isen, maden, drinksene med videre skal der punges ud for modsat på hotellet.

Hvor skal man tage på all inclusive-rejser?

Det afhænger lidt af, hvad man er til. Skal man på en rejse, hvor der er masser at se uden for hotellet, anbefaler vi, at man tager til destinationer uden for Europa. Dog er det værd at have for øje, at en tur til eksempelvis Carribien er noget dyrere, end hvis man vil på all inclusive-tur til for eksempel Mallorca.

Der er så meget at se uden for Europa, og vi prøver her at guide dig igennem få af mulighederne.

Der er mange steder i Nordamerika og Carribien, som er velbesøgte, og som har masser at byde på både hotelmæssigt, men så sandelig også oplevelsesmæssigt. Det er særligt i Cancun i Mexico, at man kan opleve fantastiske all inclusive-muligheder. Men også alt det, der er udenfor Cancun, er værd at se.

Der er flere nationalparker og tusindvis af kilometer dækket med strand.

Så er der Den Dominikanske Republik, som er fyldt med sandstrande og det ene naturvidunder efter det andet.

Maldiverne er et fantastisk sted for alle, der vil væk fra Danmark og opleve et godt klima. Den lille ø-gruppe i Asien er et perfekt sted for nygifte par, som gerne vil fejre deres bryllup væk fra Danmarks kulde.

San Lucas-øen uden for Costa Rica er smuk, og det er ikke så stor en ø, så man kan se det hele på én ferietur derovre.

De klassiske all inclusive destinationer i Europa

De klassiske destinationer har stadig masser at byde på både på og uden for hotellet.

Der er her tale om Mallorca, flere destinationer i Tyrkiet, Gran Canaria, Ibiza og de græske øer er blandt de mest populære destinationer for danskere og andre all inclusive-entusiaster. Og det forstår man godt. For fælles for alle steder er, at klimaet er godt stort set hele året rundt. Samtidig er der også rigeligt at tage fat i med utallige smukke attraktioner rundt om hjørnet.

Det er ikke alle, der ved det, men Mallorca er en fantastisk ø med masser af flotte turistattraktioner og smukke, charmerende byer langs kysten.

Er man mere til bare at slappe af og være ved hotellet, er der også rig mulighed for det i ovennævnte destinationer, uden man skal betale spidsen af en jetjager for det.

Denne artikel er udarbejdet i tæt samarbejde med Sørine M. Kollerup fra inspirationtilbolig.dk.