Fest - Sådan holder du de fedeste fester

Skal du holde en fed fest for dine venner eller familie, så kommer der her nogle tips til, hvordan du holder den bedste fest, som der sent vil blive glemt.

Pige til fest

Gå aldrig ned på musik eller mad

En fest uden musik er ikke en rigtig fest. Derfor må du aldrig nedprioritere musik til din fest. Musik er en vigtig ingrediens, hvis du ønsker at få folk i dansehumør. Derudover bliver musik bare endnu bedre, desto fuldere man bliver.

Musik er en god måde at undgå akavet stilhed eller stille situationer.

Så hiv fat i dine nærmeste og hør, om du kan låne deres Soundboks eller om du skal have fat i et professionelt udstyr, der kan sætte gang i festen. Vær også omhyggelig med at vælge, hvis du serverer snacks eller mad til festen.

Selskabslege til den fede fest

De sjoveste fester er dem, hvor der sker noget og hvor man ikke sidder ned hele aften. Ved at få inddraget nogle sjove lege og aktiviteter, så får man folk op ad stolene. Ved at lave nogle sjove lege, så fjerner man den formelle stemning og skaber noget sjov og ballade, der giver anledning til snak mellem grupper, som ikke kender hinanden.

Der findes en masse sjove selskabslege på nettet, derfor bør du tage en tur forbi Google og se, om du kan finde nogle lege, som kunne være sjove at tage med.

En ide til en leg kunne være, at hver gæst havde hver deres leg med. På den måde føler alle sig en del af de forskellige lege og aktiviteter.

Selskabslege kan særligt være oplagte at hive frem til nytår. Der er ofte store forventninger til nytår og man bliver ofte skuffet, hvis man har for store forventninger. Selskabslege kan være en god måde at skabe sjov og ballade på.

God festmad

At spise god mad med sine nærmeste kan være en dejlig oplevelse, derfor må maden aldrig undervurderes, når der skal holdes en fed fest. Dog kan det være et kæmpe arbejde at skulle lave et lækkert festmåltid, derfor kan det være en god ide at få mad udefra. Her kan du bl.a. bruge firmaer som Kokken og Jomfruen.

Du kan også bruge billigere og sunde alternativer som f.eks. Føtex mad ud af huset. Føtex mad ud af huset er et ny koncept, hvor du bestiller dit ønsket antal kuverter til afhentning på en bestemt dag.

Det er et billigt og helt udmærket koncept, hvor du ikke skal tænke på at lave mad, det klare Føtex. Det eneste du skal tænke på er at få en fed aften.

Tema til din fest

Find på et spændende tema til din fest. Dette kan du krydre med lækkert uv lys for at give en perfekt stemning til festen. Teamet som passer bedst, afhænger af hvem der skal deltage i festen. Hvis jeres fest kun består af drenge, som elsker League of Legends eller lignende, så kunne det måske være grineren, hvis stedet var udsmykket i lignende tema. Hvis du holder en større fest hvor folk ikke kender hinanden så godt, så kunne et trafiklys tema for singler og par være interessant.

Gør dig en masse overvejelser om hvilket tema, som være klæde dit selskab allerbedst. Du skal ikke kun have et tema for temaets skyld, men det er så i kan få en fed fest sammen. En af vores personlige favoritter til store fester er rave tema, så man virkelig kan slå sig løs med god musik og venner.

Hvem skal med til din fest?

Inden du begynder at inviterer alle dine venner på Facebook, så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser over hvem der skal med. Den første begrænsning du har er mængden er mennesker der kan være hos dig. Hvis du bor i en lejlighed, så er det her måske 20 mennesker, men hvis du bor i et hus, kan det måske være 50 mennesker. Derudover kan du overveje hvilke mennesker, som passer godt sammen. Hvis du holder en fest med trafiklys tema, så kan det være en god idé, hvis der er omtrent lige mange piger som drenge. Ud fra vores tidligere erfaring er det næsten aldrig en god idé med en sådan en fest, hvis 9 ud af 10 af dine gæster er drenge. Derudover kan du tænke over alderen på dine gæster. Hvis du holder en fest hvor strippoker er aftalt som selskabsleg, så skal du måske ikke invitere din lillesøster på 9 år. Hvis du vil holde en fin fest med champagne, kan du overveje at fortælle det til alle dine gæster forinden, så alle er på samme plan. Forstil dig en fest hvor du har inviteret alle din gode gutter og cheferne fra arbejde. Umiddelbart er dette ikke et problem, men det kan være træls hvis dine gutter møder op i rave outfit og øl bong i hånden kan det give et dårligt indtryk, hvis cheferne møder op i fuldt jakkesæt og Rolex på håndleddet.

Artiklen er lavet i samarbejde med Bonuskode.dk.