Verden byder på et utal af spændende rejsedestinationer

Læs videre her og find inspiration til din næste rejsedestination. Skal rejsen gå til en storby eller måske til varmen sydpå. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor rejsen skal gå hen.

Par i swimmingpool på ferie

Hvad bliver din næste rejsedestination?

Kribler det i maven for at komme ud og rejse og opleve nye fjerne destinationer? Det kan vi her på siden godt forstå! Vi er nemlig et rejselysten team, der har i vores bedste intention at hjælpe dig på vej til din næste drømmerejse. Er du derfor klar på at komme ud og opleve nye eventyr i den store verden, så er du landet det helt rigtige sted.

Her på siden vil vi nemlig gerne give dig inspiration til hvilke nye rejsemål, du kan tage med i dine overvejelser, når du planlægger en ny rejse. Herunder finder du en masse gode bud på fremtidige rejsedestinationer samt hvilke overvejelser, du bør gøre dig, når du skal finde din næste rejsedestination. Lyder dette som noget for dig, så vil følgende skriv med garanti give dig nye idéer og fornyet inspiration.

Nedfæld dine præferencer for en fremtidig rejsedestination

Første skridt på vejen til en ny, spændende og eventyrlig rejse, er at finde ud af hvilke præferencer, du har for dit næste rejsemål. Her foreslår vi, at du så småt begynder at skrive stikord ned for hvilke typer af oplevelser, du gerne vil have med tilbage i rejsekufferten.

Det kan være, at du har behov for at se store kulturelle mesterværker i en storby, eller måske tage ud og surfe ved en stillehavskyst? Vi foreslår, før der påbegyndes et større research arbejde, at du sætter dig ned og tænker over, hvilke ting du altid har drømt om at opleve. Det kan være, at disse ønsker stikker i mange forskellige retninger, men så længe du får dem ned på et fysisk stykke papir, vil du opleve at have et større overblik over dine ønsker.

Herefter kan det være en god idé at samle idéerne i kategorier. Det kan være, at du både har ønsker om at komme et varmt og et koldt sted hen. Hvis du samler dine idéer i kategorier, kan du bedre overskue hvilke ønsker, der i øjeblikket er mest presserende at få opfyldt. Gem gerne din liste til fremtidig brug, således at du altid er sikker på, at dine ønsker kommer i opfyldelse hver og én.

Find inspiration til din rejse på nettet

Når det kommer til den første fase at af finde din foretrukne rejsedestination, er det ikke nødvendigt at tænke i byer og lande lige med det samme. Dette vil blot forvirre processen yderligere. Som nævnt ovenfor er det langt vigtigere, at du overvejer hvilke oplevelser, du godt kunne tænke dig at have med i kufferten på vej hjem igen. Når du har overvejet dine ønsker og skrevet dem ned, er det nemmere at finde ud af efterfølgende, hvilke destinationer der tilbyder lige netop disse typer af oplevelser.

Efter du naturligvis har læst denne artikel til ende, kan du som supplement, for at få flere idéer på kontoen, lede din opmærksomhed hen på diverse rejseblogs, der findes på nettet. Forfatterne af disse rejseblogs lever af at rejse og finde nye steder at tage hen. Er du usikker på, hvilke destinationerne du kan vælge imellem, for at dine ønsker og oplevelser bliver opfyldt, er disse rejseblogs et rigtig godt sted at starte, når du skal finde inspiration til en ny rejsedestination.

Herunder kommer der en liste over destinationer, du måske ikke havde overvejet forinden. Til hver destination har vi gjort vores bedste for at beskrive, hvilke oplevelser hvert sted kan tilbyde, og til hvilken målgruppe de hver og én henvender sig til. Vi håber at du vil læse med videre og forhåbentligt opdage nye spændende destinationer.

For dem der elsker storslået natur

Destination: Færøerne

Oplevelser: På Færøerne har du mulighed for at opleve vild og storslået natur, som man aldrig har set det før. På Færøerne gemmer dig sig en enormt spændende historie og et væld af forhistoriske sagaer bag de utrolige klipper og kæmpemæssige græshøje. Færøerne har som et nordisk land en vild historie og sidder, ligesom Island, inde med en stor mængde af sagaer, der bare venter på at blive åbnet op og fortalt.

Pige springe i vandet
Mand der peger på globus

Ideelle rejsedestinationer for dem der har mod på safari

Destination: Tanzania, Zambia og Kenya.

Oplevelser: I disse tre sydøst beliggende afrikanske lande har du mulighed for at opleve de vilde dyr helt tæt på, mens du krydser savannen til fods på helt gammeldags manér med en lokal guide. Hvis du altid har drømt om at se løver, elefanter og giraffer på helt tæt hold, uden at forstyrre de naturlige omgivelser, er det disse rejsedestinationer, du skal søge til. Hvert af de ovenstående lande har god erfaring med at guide turister sikkert rundt i områderne, og vi kan garantere, at du vil få en oplevelse for livet.

Rejsedestination for vinelskerne

Destination: Mendoza regionen i Argentina

Oplevelser: Har du en god smag for vin og har mod på at komme ud og opleve en autentisk vinproduktion, er det Argentina du skal søge til. Argentina har længe været kendt som et af de førende vinlande. For vinelskerene er Mendoza regionen i det østlige Argentina derfor ikke et ukendt navn. Mange drager hvert år til denne region for at smage på vin og opleve den argentinske kultur på tæt hold. Vi kan klart anbefale dig at skrive denne destination ned, når du skal booke din næste rejse. Her får du nemlig fantastisk vin, spændende kultur og et charmerende sprog ind under huden.

For surfere og vandhunde

Destination: Australiens vestkyst

Oplevelser: Er du vild for at komme ud og surfe på de høje bølger af det store Stillehav? Så er Australiens vestkyst vores bedste bud på en rejsedestination, der kan opfylde dine ønsker. På Australiens vestkyst får du, udover et fantastisk hav og koralrev, også muligheden for at opleve den afslappede australske surferkultur. Mange drager hvert år til denne destination for at prøve deres færdigheder af som surfere. Hvis du i stedet higer efter at komme under vandet og opleve det fantastiske væld af liv, der befinder sig her, er der også rig mulighed for at komme på dykkereventyr i ’The Great Barrier Reef’. Dette er navnet på Australiens mest fantastiske koralrev, og der findes hver dag en masse guidede ture til dette udsøgte rejsemål.

For historieelskerne er dette drømmerejsen

Destination: Israel

Oplevelser: Er du vild med historie og fortid og kunne godt tænke dig at gå på oplevelse i gamle kirker og stræder? Så er Israel et rigtig godt bud til en ny rejsedestination. I Israel er det muligt at se de mest repræsenterede steder i biblen og andre gamle skrifter. Du har her muligheden for at se, hvor Jesus angiveligt gik med sine disciple, og hvor han blev født.

Israel er derudover intet mindre end et samlingspunkt for mange religioner og kulturer. Du har derfor altid mulighed for at se hellige bygninger og samlingspunkter for de store verdensreligioner. Tag på guidede ture rundt i Israles gader og oplev markeder og bazarer på tæt hold. Få dine smagsløg udvidet med fantastisk mad og lad denne religiøse og kulturelle metropol tage dig med ud på dit livs historiske eventyr.

Skrevet i samarbejde med Lars fra LejStudentervogn.dk.

Dame på træbro i solen