Spaophold for 2 - Forkæl dig selv i lækkert spa

Spa for 2

Har du haft nogle lange uger på arbejdet eller hjemme med børnene, eller trænger du blot til nye omgivelser? Hvorfor så ikke forkæle dig selv med et lækkert spa ophold? Et spaophold er en fantastisk måde, hvorpå du alene eller sammen med en, du holder af, kan koble af fra hverdagens stress og jag, og i stedet nyde livet i nye og lækre omgivelser. Her kan du blive forkælet med dejlig massage, nyde lækre drinks i det varme vand og have dybe samtaler med din spamakker.

Men hvor finder du lige netop det ophold, der kan lade dine batterier op igen? Og hvad skal dit spaophold kunne tilbyde dig? Her får du en guide til, hvordan du kan finde det helt rigtige ophold til jeres næste tur, og hvad I kan forvente jer af et spa ophold.

Tag på romantisk ophold med kæresten

Trænger du og din kæreste til at komme lidt væk fra hverdagen og opleve nogle ting sammen? Så er et spa ophold den oplagte ferie. Her skal I nemlig hverken tænke på at lave mad, rydde op, gøre rent eller nogle af de andre sure pligter, der hører hverdagen til. På et spaophold gælder det blot om at slappe af, nyde hinanden, have en masse kvalitetstid og måske gå på opdagelse i den omkringliggende by eller natur.

Måske fortjener din kæreste en overraskelse i form af en miniferie? Så er et romantisk spaophold det helt rette. Det kan for eksempel være en tur på det smukke Hindsgavl Slot på Fyn eller en tur til det udsøgte Ruths Hotel i Skagen. Du kan også vælge at gå hele vejen og invitere din bedre halvdel til Bornhold, Sverige eller Tyskland. Her finder du nemlig også et hav af lækre steder, der kan danne de perfekte rammer for et romantisk ophold.

Spaophold for 2 i Jylland

Selvom Jylland for mange københavnere eller fynboere formentlig lyder som et øde sted, der lugter af gylle, og hvor menneskerne lever i stenalderen, har Jylland altså mange gemte perler. Her kan du blandt andet opleve smuk natur, flotte strande og kyster, samt gamle byer, der emmer af en helt særlig stemning. Jylland er desuden meget alsidig og gemmer på mange forskellige oplevelser alt efter, hvad du er på udkig efter.

Vil du væk fra Københavns travle gader, men trods alt ikke helt væk fra storbyfølelsen? Så har Århus masser af storbystemning at byde på. Her kan Silkeborg også danne ramme for en smuk natur i kort afstand til storbyen. Du kan også koble helt af og blive blæst godt igennem langs den smukke vestkyst. Her kommer du i kontakt med vadehavet, som er en af Danmarks naturperler. Du kan dyppe dine tæer i det smukke hav og senere slappe af med spa hjemme på hotellet. Her kan du få fyldt lungerne op med frisk luft og komme helt tæt på naturen.

Oplev Sjælland og nyd livet imens

Danmark har masser af smukke oplevelser at byde på. Og Sjælland huser mange af de gode steder og oplevelser. Nær København lufthavn finder du spahotellet Clarion Hotel. Dette er det perfekte sted at koble af enten inden eller efter en lang flyrejse. Her finder du et lækkert spaområde i en flot og moderne stil. Og så er maden bestemt ikke til at klage over. Har du brug for en pause fra storbyens larm? Så har Sjælland heldigvis mange gode lokationer, der kan tilbyde dig en total afstresning fra hverdagen.

På Sjælland finder du både ophold, der i nærheden af smuk natur, gode shoppingmuligheder, kendte seværdigheder og meget mere. Du behøver altså ikke at skulle helt ud midt i ingenting for at få et spaophold, der tilbyder komplet afslapning. Det kan du også opleve inde i storbyen. Vil du gerne lidt længere væk? Så ligger der utallige wellnesshoteller langs den sjællandske kyst. En af de mest populære destinationer for spaophold, er det kendte Marienlyst Strandhotel, der kombinerer lækker sauna og spa med de azurblå bølger lige på den anden side af vinduerne.

Forkæl dig selv og din gode veninde med spa

Et spaophold er ikke kun for kærestepar, nyforelskede eller dem der har været gift i mange år. Spaophold er også den oplagte måde, hvorpå du og din bedste veninde kan hygge jer sammen i lækre rammer uden afbrydelser fra arbejde, kærester, mænd, børn eller svigermødre. Her kan i bruge tid på hinanden, få snakket om alt det I normalt ikke har tid til, grine af sjove historier og få en fælles oplevelse med i baggagen. Det er altså en oplagt måde for dig og din veninde til at komme endnu tættere på hinanden samtidig med, at I får den forkælelse, I fortjener.

Med et spaophold slipper I også for alle de daglige pligter, der pryder hverdagen derhjemme. Ingen oprydning, ingen madlavning og intet arbejde og ingen lektier. Det er livet. I skal blot tænke på, hvilken slags wellness I er til, om jeres ophold skal indebære en udendørs spa og hvad I gerne vil gumle i jer af lækker mad. Det bliver ikke mere afslappende end det.

Spar penge på dit spaophold

Det kan være dyrt at tage på et spaophold, men der er heldigvis hjælp at hente, hvis du gerne vil forkæle dig selv, din kæreste eller din veninde med noget forkælelse. Du kan nemlig finde mange tilbud på spaophold på nettet. En af mulighederne er at kigge efter deals. Deals er opholdspakker, som forskellige hoteller og andre overnatningssteder tilbyder deres gæster. Her får du en samlet pakke med forskellige ting. Det kan være et 3-dages ophold med mad inkluderet, en flaske vin den ene aften og fri adgang til spa. Sådanne deals varierer meget fra hotel til hotel, så du er sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Hvordan du end vælger at finde lige netop det ophold, der tiltaler dig mest, findes der et hav af lækre lokationer rundt omkring i Danmark og Sverige. Du skal blot vælge. om du vil opleve ny natur, kultur, eller shopping eller om du går efter en komplet oplevelse, der byder på lidt af hvert.

Artiklen er lavet i samarbejde med csgo-betting.dk, som er eksperter indenfor CSGO betting.