Dating.dk - Mød din næste kæreste på dating i DK

Dating.dk

Er du træt af at vente på, at den eneste ene lige pludselig skulle dukke op? Og vil du slippe for at tage i byen flere weekender om måneden i håbet om at møde din kommende kæreste?

Med en profil på Dating.dk får du de bedste chancer for at møde ham eller hende, du går og venter på.

Det populære datingsite er det mest anvendte i Danmark, når der søges efter uforpligtende samvær, eller når jagten på drømmemanden- eller kvinde skal sættes i gang.

Med over 200.000 aktive profiler er der masser af inspirerende og spændende mennesker at gå på opdagelse iblandt.

 

Opret gratis profil her

reklame

Fordelene ved at have profil på Danmarks mest populære datingside

Der er efterhånden kommet mange forskellige datingsider til på nettet. Det store udvalg afspejler den popularitet, som onlinedating har fået hos danskere i alle aldersgrupper de seneste år.

Der findes sider, som henvender sig til samtlige målgrupper over 18 år.

Når du vil have succes med din dating, skal du vælge et site, der både yder høj kundeservice, og som har masser af profiler med ligeværdig repræsentation af mænd og kvinder.

Dating.dk har eksisteret i cirka 20 år, og det er den side i Danmark, der er foretrukken blandt såvel mænd som kvinder.

Her finder du mænd og kvinder fra 18 år og opefter og fra samtlige landsdele i Danmark.

Du får mulighed for at oprette en gratis profil, som du kan bruge til at skabe dig dine første erfaringer med. Med den kan du udforme din personlige profil, svare på beskeder og søge efter spændende mennesker i dit nærområde.

Vil du have de mest fleksible chatmuligheder, adgang til at se billeder hos andre profiler samt særlige kundefordele, skal du overveje at blive betalende medlem.

Dating.dk er troværdig, sikker og brugervenlig

Det er langt fra os alle, der er lige trygge ved at kaste os ud i dating. Der kan være længerevarende parforhold i bagagen, som stadig påvirker os, og det kan føles usikkert med dating online.

Vælger du Dating.dk, får du et site, der er designet til at hjælpe dig bedst muligt på vejen mod kærligheden.

Som noget særligt får du dansk kundeservice, som du kan benytte dig af, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit medlemskab, eller hvis du har brug for svar på gebyr eller praktiske anliggender.

Din profil og dine personlige oplysninger er i sikre hænder på datingsiden. Der bruges krypteret teknologi, som sørger for, at dine fortrolige oplysninger ikke kan hackes eller sælges videre til tredjeparter.

Meget mere end kun dating online

For mange mennesker spiller det personlige touch en stor rolle, når der ønskes at finde en kæreste.

Du får masser af muligheder for at møde spændende mennesker, når du har en profil hos Dating.dk.

Med et medlemskab får du unikke muligheder for at møde singler fra dine nærområder. Der arrangeres løbende events, som du kan tilmelde dig. Her kan du date i virkeligheden, eller du kan få anledning til at mødes med ham eller hende, som du har skrevet med via din profil.

Gå i gang med at søge efter spændende singler med det samme

Det er nemt og enkelt at oprette din gratis profil. Alt det kræver er, at du har en mobil, tablet eller en PC. Dating.dk findes i en mobilvenlig udgave, så du kan bruge din Smartphone til at oprette og designe profilen.

Du skal skrive navn, profilnavn og fødselsdato i forbindelse med oprettelsen.

Herefter kan du indtaste de søgekriterier, som profiler skal selekteres efter. Det kan være kriterier i forhold til køn, alder eller bopæl.

Muligheden for at lave søgekriterier højner dine chancer for at finde det helt rette match på Dating.dk. Du slipper for at få henvendelser fra mænd eller kvinder, som ikke passer til dine ønsker og krav.

Det vil typisk have stor betydning at kunne bestemme, hvilke landsdele du vil have profilforslag fra. Derudover har mange mænd og kvinder krav til aldersintervallet hos en kommende kæreste eller partner.

Brug tid på at fuldende din profil på Dating.dk

Det kommer dig til gode, at du investerer tid på at designe og fuldende din profil med oplysninger om og beskrivelse af dig selv. Når du er tydelig omkring, hvilke personligheder du søger efter, har andre profiler meget nemmere ved at vurdere, om de kan være det rette match for dig.

Du modtager beskeder i din personlige inbox fra din profil. Her kan du chatte og skrive med dem, der har henvendt sig til dig.

Du skal være opmærksom på, at der kan være begrænsning på, hvor mange beskeder du kan sende, eller hvor mange profil du kan chatte med ad gangen. Vil du have ubegrænset kommunikation, skal du opgradere din profil til premium.

Du kan tilmelde dit medlemskab hos Dating.dk til PBS. Derved betales de månedlige gebyrer automatisk. Når kærligheden er fundet, er det nemt og hurtigt at lukke din profil og fjerne den fra siden.