Sparxpres - Hurtige penge med afbetaling eller rentefri kredit

Kvinde med shopping pose

Der er mange grunde til at man lige pludseligt står og skal bruge et lån. Måske skal du på ferie, måske er der noget bestemt du ønsker dig eller måske er der kommet et godt tilbud. Når der kommer gode tilbud, skal man gerne kunne slå til med det samme. Gode tilbud er ikke noget der vokser på træer, så når de en sjælden gang kommer, skal man stå klar med penge.

Heldigvis kan man i dag få et lån hurtigt online. Og det er her Sparxpres kommer ind i billedet. Blandt produkter du kan købe på afbetaling er møbler. Det er efterhånden meget udbredt at købe senge på afbetaling, da det ellers kan være en stor betaling på én gang. I stedet kan du dele regningen op i mange små bidder, og så bliver det nemmere at få til.

Hurtige penge til det du drømmer om

Når man låner penge online, kan man få hurtige penge til det man går og drømmer om. Sparxpres gør det muligt at låne penge lige når du har brug for det.

Med Sparxpres kan du låne fra 10.000 kr. op til 50.000 kr. over fra 24 til optil 60 måneder. Dit lån bliver godkendt indenfor 24 timer, og hvis du bliver godkendt til et lån, så har du dine penge på din konto indenfor tre hverdage.

En anden form for afbetaling

Viabill er en betalingsløsning der giver dig mulighed for at købe ting på nettet som smykker og meget andet på afbetaling. Det er en perfekt løsning for dig, der er kommet over et godt tilbud og ikke har mulighed for at betale det med det samme. Da kan afbetaling være en god løsning. Her kan du få finansiering med en lav månedlig ydelse.

Sparxpres via ViaBill er et samarbejde mellem Spaxpres og Viabill der Viabill formidler kreditten som lånes hos Sparxpress. Med Viabill xtra kan man derfor få kredit på optil 20.000 kr eller bruge løsningen, hvis du har opbrugt din kredit hos Viabill.

Du skal betale tilbage minimum 5% af beløbet månedligt, men du skal være opmærksom på, at dette kan give en lang løbetid, hvis du udelukkende betaler minimumsydelsen.

Vilkår for lån hos Sparxpres

Der er altid nogle vilkår du skal opfylde for at få lov til at låne penge. Hos Sparxpres er vilkårene enkle. Du kan ikke blive godkendt til et lån hos Sparxpres hvis du står opført i RKI eller Debitor Registret. Der er også en aldersgrænse du skal opfylde for at få lov til låne penge. Du skal være fyldt 23 år.

Det er altid en god ide at tænke sig om inden man tager et lån til online shopping. Kan man betale ned lånet i henhold til den låneaftale du signerer? Har du brug for et lån? Der er mange der godt kunne tænke sig lidt mere økonomisk spillerum i hverdagen, men man skal være sikker på at det er muligt at betale det lån man har taget.

Når det er sagt kan et lån som Sparxpres kan tilbyde være en god løsning, hvis du for eksempel står og mangler penge her og nu, men ved at du får penge igen lige om lidt. Det kunne jo for eksempel være, hvis der kom et godt tilbud på et nyt fjernsyn, en ny computer, en ny telefon, som der jo gør en gang i mellem – og da vil man gerne have muligheden for at slå til. Når det er sagt, så kan der også komme gode tilbud i forbindelse med flyrejser. Dette er tilbud der dukker på en gang i mellem og de er gerne tidsbegrænset. Derfor er det ret relevant, at man har penge klare når det er.

En fordel med lån hos Sparxpres er, at du ikke skal fortælle hvad du vil bruge pengene til. Der er ingen der spørger eller har krav på at vide hvad du skal bruge pengene til. Dette er meget anderledes når du skal låne penge i din bank.

Få økonomisikring til dit lån

Nogle gange sker det helt uforudsete, og det kan være svært at tage højde for i vores økonomi. Specielt hvis den i forvejen er stram. Når uheldet er ude, kan du derfor få ØkonomSikring, en forsikring der betaler dine månedlige ydelser hvis du bliver arbejdsløs eller midlertidigt arbejdsudygtig. Dette er en løsning du kan kombinere med dit Sparxpres lån så du er sikret at dine faste ydelser bliver betalt, selv hvis du mister jobbet. Dagpenge er gerne kun på omkring 18000 kr. FØR skat, og det er der ikke mange der kan leve på, hvis de samtidigt betaler ned på et lån. Udbetalingen er indkomstskattefri og kan udgøre op til 3500 kr om måneden. Det er en tryghed for dig og din familie, hvis du mod al formodning skulle stå i en usikker situation uden job.

I tilfælde af at Sparxpres ikke kan godkende din låneansøgning, kan de i nogle tilfælde tilbyde dig et lavere beløb, end det du har søgt om. Din låneansøgning kan også blive afvist, hvis du for eksempel ikke opfylder vilkårene eller Sparxpres vurderer at du ikke har økonomi til at betale ned lånet i henhold til låneaftalen.