Jelling musikfestival 2020 - Den ultimative begynder guide

Jelling Musikfestival 2020 er desværre aflyst på grund af Corona og Covid-19. Derfor ser vi i stedet frem mod Jelling Festival 2021. Skal du på Jelling festival for første gang? Her i artiklen skriver vi alt du har brug for at vide inden du skal tage på festival, så du kan være max forberedt.

Jelling Festival

4 dage med hygge, venner og den fedeste musik

Modsat nogle af de andre store festivaler som Roskilde- og Skanderborg festival, så varer Jelling festival kun 4 dage fra torsdag den 28. maj til søndag den 31. maj. I åbningsdagene kan du slå dig løs dag og nat med den vildeste stemning omkring dig. Når du er på festival, skal du ikke andet end bare at hygge dig med en bajer, cider eller andet lignende i hånden.

Man kan have en super festival uanset om man er kommer med en stor gruppe venner eller alene. Normalt snakker man ikke med fremmed mennesker i offentlige steder som bus og tog, men på festival er alle åbne og klar til at holde en fest uanset hvad. Du kan prøve at snakke med campen ved siden af, deltage i de sjove events eller slå dig løs til koncerten.

I år kan du blandt andet møde Lukas Graham, Rasmus Seebach, D-A-D, Alphabeat, Aqua, Emil Stabil og mange andre. Du kan se resten af programmet på Jelling festivals hjemmeside og få en bedre idé om hvilke kunstnere du vil høre.

Musik er noget der virkeligt kan bringe folk sammen. Derfor skal du ikke blive overrasket over, hvis du skulle finde en partner med niveau på Jelling Festival. Med god musik, fantastisk stemning og en fadøl i hånden, så er der gode chancer for at komme i kontakt med andre, som potentiel kunne være en god date eller kommende kæreste.

Overnatning på festivalen

På Jelling musikfestival kan du selv bestemme om du overnatter i eget telt eller om du hellere vil sove i et telthotel. Hvis du gerne vil være på et telthotel, så kan du vælge mellem 3 former. Hotel D’Angle Tyre, Tenthouse og Isabella Villa Telt. Teltene er lidt forskellige i størrelsen og priserne, så du skal gøre dig nogle overvejelser om hvilke behov du skal have dækket.

Noget af det nemmeste og bedste man kan gøre inden festivalen er, at kigge hurtigt på vejrudsigten forinden. Hvis du ikke har forberedt dig på regn og blæst, så kan du godt vinke farvel til tørt tøj og hej til fugtigt eller vådt tøj resten af festivalen. Derudover er det aldrig nogen, som har haft bedre nats søvn efter at have sovet på en fugtig eller våd madras i flere dage. Få år siden var der også en hedebølge under festivalen, så der var det vigtigt med solcreme, væske og det rigtige tøj

Hvis det regner, kan ud forberede dig ved at medbringe ekstra tøj og lignende i en vandafvisende taske. Så er du sikker på, at alt dit tøj, håndklæder og andet forbliver tørt. Derudover vil det være en kæmpe bonus, hvis dit telt også var vandtæt, så du ikke får vanddråber i panden klokken 5 om morgen. Hvis der er hedeslag, så kan du medbringe ekstra væske og solcreme. Det kan måske godt virke grineren første gang man bliver solskoldet, men efter nogle dage bliver det bare irriterende og træls.

Pakkelisten til festival

For det første kan det altid være en god idé med mindst et ekstra sæt tøj, da man let kan blive klam og ulækker efter flere dages øl bowling, øl spild på tøjet og andet lignende. Tag et ekstra på sokker og underbukser på i hvertfald, det vil din omkreds helt sikkert værdsætte.

Når det kommer til alkohol, så er det altid godt, hvis man har en varieret portefølje af forskellige slags. Det vil helt sikkert også imponerende dit potentielle festival partner, hvis du er så heldig. Vores personlige favorit indebærer lunkne grænsebajer, som bl.a. Slots nede fra Fleggaarden. For at få den ultimative festival oplevelse, så skal disse festivalsøl være lunkne til mild varme i mindst 2 døgn inden de nydes.

Husk en powerbank og et opladerstik under festivalen.

I alt seriøshed så er en god powerbank og et opladerstik virkelige en lifesaver under festivalen. Hvis du løber tør for strøm, kan du ikke længere kontakte dine venner, familie eller andre, hvis der sker noget eller i ikke kan finde hinanden længere.

Hvis dig og dine venner ikke længere kan finde hinanden, så vil i højst sandsynligt skrive en besked over messenger eller SMS. Derfor er det vigtigt at du medbringer en powerbank, så du ikke skal bruge flere timer på at finde den fede fest under festivalen.

Selv om musik og fest er fedt, så kan det alligevel være rart med ro når man skal gå i seng. Derfor kan det være en god idé, hvis du medbringer nogle ørepropper så du ikke skal solve

Det er især træls når nabo campen fyrer dakke dak af klokken 05:00 om morgen. Især når det er den samme sang om og om igen. Derfor vil vi helt klart anbefale dig at tage nogle ørepropper med, så du kan få en god nats søvn og være klar til, at fyre den max af igen næste dag. Selv hvis du ikke får brugt dine ørepropper, så kan de altid gemmes til næste år eller andre situationer.

Artiklen er lavet i samarbejde med sportdate.dk, hvor du blandt andet kan læse om Sexhunt.