Partner Med Niveau - Find det perfekte match på Partnermedniveau.dk

Partner med niveau i Danmark på stranden

Hos Partner Med Niveau kan du søge efter mænd og kvinder, som matcher dit uddannelsesniveau og dine standarder for livsstil. Som højtuddannet har du brug for en kæreste eller partner, der kan udfordre dig intellektuelt.

Det kan være en tidskrævende og frustrerende opgave at skulle selektere mellem de forskellige profiler, som henvender sig til dig på en almindelig datingside. Partnermedniveau.dk hører ind under kategorien for elite dating. Der stilles krav til medlemmernes uddannelsesniveauer, så du kan være sikker på at få et match, der passer til dine krav og standarder.

Opret profil her

reklame

Hvem kan blive medlem hos Partner Med Niveau?

Hos den populære datingside stilles der krav til, hvem der kan blive medlemmer.

Du skal opfylde følgende kriterier for at kunne få lov at oprette en profil:

  • Have uddannelse på universitets- eller professionsbachelorniveau
  • Være over 18 år

Når du laver din profil, skal du oplyse dit uddannelsesniveau. Niveauet vil blive oplyst på din profil, så andre mænd og kvinder kan se din uddannelsesgrad, ligesom du kan se uddannelserne hos de andre på sitet.

Én af de vigtigste faktorer, når det kommer til at vælge en seriøs datingside, handler om professionalismen bag. Hos Partner Med Niveau kommer du til at date seriøst.

De mange profiler bliver løbende gennemgået af veludviklede filtre, som opfanger eventuelle falske profiler. Disse vil blive slettet.

Få personlig kundeservice og skræddersyede partnerforslag på Partner Med Niveau

Partnermedniveau.dk skiller sig positivt ud på flere området. Et af dem handler om kundeservicen. Som medlem kan du gøre brug af den telefoniske eller skriftlige service, som er tilgængelig 6 dage om ugen.
Er det første gang, du vil i gang med seriøs onlinedating, kan der være praktiske eller tekniske spørgsmål, du har brug for afklaring på.

Du kan henvende dig til danske medarbejdere, som vil hjælpe og rådgive dig, så du får tryghed i forbindelse med din profiloprettelse eller datingproces.

Hos Partner med niveau anvendes der veludviklet teknologi, der har til formål at matche dig med de profiler, som falder indenfor dine ønsker, krav og behov. Du får nøje udvalgte partnerforslag, som hjælper dig på vej mod at finde kærligheden.

Der værnes om medlemmernes sikkerhed og anonymitet på datingsitet. Din profil vil kun være synlig overfor de øvrige medlemmer, og den kan ikke findes på Google eller andre søgetjenester.

Alle dine personlige oplysninger er i trygge hænder, da Partner Med Niveau benytter sig af SSL-kryptering. Denne sikrer, at dine fortrolige oplysninger ikke sælges videre til tredjeparter.

Find veluddannede singler fra hele Danmark

Med en profil kan du filtrere, hvilke landsdele du ønsker at møde andre singler fra. Det kan være København, Kolding, Odense, Aalborg eller Aarhus. Det får stor betydning for din dating, at du kan lave denne geografiske filtrering, så du kun får henvendelser fra mænd eller kvinder, som befinder sig indenfor dine ønskede områder.

Når du har en profil, kan du henvende dig til de profiler, du finder interessante, og du kan besvare beskeder fra mænd eller kvinder, der har haft skrevet til dig. I forbindelse med oprettelsen af din profil kan du oplyse, hvilket køn du søger efter.

Filtreringerne er med til at give dig de bedste chancer for at møde dén person, der matcher dine drømme.

I kan skrive sammen via chatfunktionen hos Partner Med Niveau og blive enige om at mødes, når I begge er klar til det.

Besvar chatbeskeder fra mobilen som premiummedlem

Med en profil hos Partner Med Niveau kan du besvare beskeder, når det passer dig. Datingsiden er lavet i en mobilvenlige udgave, så du kan date, når det passer dig.

Det giver dig mere frihed og fleksibilitet, at du ikke er afgrænset, når du vil søge efter potentielle partnere, eller når du er nysgerrig efter at se beskeder og svar.

PartnerMedNiveau findes som app, der kan downloades til både iPhone og Android. I en middagspause på jobbet eller på sofaen om aftenen kan du forbedre din profil, søge efter kærligheden eller chatte med spændende profiler.

Du får masser af muligheder og funktioner, når du er premiummedlem. Her skal du betale et månedligt gebyr, der giver dig adgang til at modtage partnerforslag, se hvem der har besøgt din profil, sende ubegrænsede beskeder, se billeder hos andre profiler og mange andre fordele.

Partner Med Niveau er særligt for dig der er enlig forælder

Som noget særlig kan du hos Partner Med Niveau gøre brug af tjenesten, der er henvendt til dig som enlig forælder. Denne service tilbydes for at matche veluddannede singler, de har børn, med andre enlige forældre.

Har du været ude på dates som enlig forælder, har du muligvis oplevet, at det ikke er alle singler, der finder det positivt, når manden eller kvinde på daten har børn.

Dating for enlige forældre kan gøre det til en succes for dig med børn at finde kærligheden igen. Du kan møde andre singler, der har børn.

Dating for singleforældre er populært. Det anslås, at der på verdensplan er cirka 13 millioner mænd og kvinder, som benytter sig af den onlinedatingmulighed.