Next Love – datingsiden Nextlove.dk er dating for fraskilte og alene-forældre

Kærlighed ved solnedgangen

Dating på nettet er i løbet af de seneste par år blevet mere og mere populært herhjemme, og det er ikke så underligt endda. Online dating giver mulighed for nemt og overskueligt at finde den eneste ene – hvis det altså er det du leder efter. Der er nemlig et utal af muligheder, når det kommer til onlinedating – hvad end det skal være noget mindre seriøst eller et seriøst parforhold. En online datingside åbner op for masser af muligheder – det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du er fraskilt og/eller alene-forælder, er der faktisk også en helt specifik datingside til lige netop det. på Nextlove.dk har du mulighed for at møde andre fraskilte eller alene-forældre.

Opret profil på Nextlove.dk

reklame

Mød andre ligesindede på Next Love

Måske har du forsøgt at oprette en datingprofil på en af de mere gængse datingsider, men uden held. Du har måske tænkt, at det der med online dating ikke er så meget for dig alligevel, og at du bare er mere til den gammeldags manér. Men dette er lige nøjagtig hvorfor Nextlove.dk kunne blive interessant for dig. Måske har du gået igennem nogle svære ting i forbindelse med din skilsmisse, og du kunne måske godt bruge en der kan relatere til hvad du har været igennem, og være en solid støtte ved din side. Dette kan Nextlove.dk hjælpe med.

Måske har du endda børn, og har oplevet det som værende en turn-off for mange. På Nextlove.dk vil du møde andre ligesindede, der måske endda selv har børn, eller ville elske at være bonusforælder til dine.

Nextlove.dk har skabt en online datingsside, som udelukkende er for fraskilte og alene-forældre. Dette gør datingsiden helt ideel for dig, som søger andre ligesindede, som har været igennem noget af det samme som du har.

Fordele og ulemper ved Nextlove.dk

Som ved alt andet er der selvfølgelig også en række fordele og ulemper ved denne datingside.

Fordele

  • Brugervenligt design

Sidens design er meget brugervenligt, så du kan hurtigt og nemt sætte dig ind i de forskellige funktioner, der er på siden. Det er også meget nemt at oprette en profil, og derfor ret nemt at tiltrække potentielle partnere.

  • Nicheside henvendt til dig

I modsætning til andre datingsider er Nextlove.dk henvendt til lige netop dig, der er fraskilt og/eller alene-forælder. Det er derfor nemmere at finde den eneste ene på lige netop denne side fremfor en side som Partnermedniveau.dk, da den er så niche-præget. Det er nemt og enkelt at møde andre ligesindede, der har det ligesom dig.

  • International datingside

Datingsiden er international, og giver dig mulighed for at vælge, hvorhenne du vil søge efter partnere, rent geografisk. Det kunne for eksempel være, at du indskrænker din søgning til at være i Skandinavien, i USA, i Europa eller noget helt fjerde. Der er mange muligheder.

Ulemper

  • Begrænsede muligheder i den gratis udgave

Nextlove.dk fås både i en gratis udgave og som abonnementsordning. Siden har generelt en række smarte funktioner, men disse er desværre ikke tilgængelige i den gratis udgave. Der er derfor ikke så meget, du kan gøre, hvis du ikke investerer i en abonnementsordning.

  • Flere kvinder end mænd

Dette er ikke en ulempe for alle, men på siden er ca. 70% af brugerne kvinder, hvorimod der kun er 30% mænd.

Dette skal du være opmærksom på inden du opretter en profil på Nextlove.dk

Selvom Nextlove.dk kan være en fantastisk datingside for lige netop dig, så er der en række faktorer, du skal være opmærksom på, inden du bare blindt opretter en profil. Du får herunder en række gode råd, til det du skal være opmærksom på, inden du opretter en profil:

  1. Tjek Trustpilot

Dette råd gælder lige meget hvilken datingside, du overvejer at oprette en profil på. Det er altid en god idé at undersøge, hvad andre synes om siden, inden du opretter en profil med evt. kontooplysninger. Trustpilot giver dig et troværdigt billede af siden, og vil være en god guide.

  1. Læs alle regler og vilkår igennem – specielt afmeldings- og betalingsvilkår

Selvom det virker totalt uoverskueligt at skulle læse et anelangt dokument igennem, så er det om ikke andet en streng nødvendighed. Hvis du vil undgå at lige pludselig blive opkrævet et beløb, så læs alle dokumenter der er igennem. På den måde undgår du at blive negativt overrasket.

  1. Vær dig selv

Det sidste råd er mere datingorienteret – men ikke mindst vigtigt. Det er enormt centralt at du ikke overdriver for at sælge dig selv, men at du derimod bare er dig selv. Det er ikke særlig sjovt at være på date, hvis du i forvejen har fortalt en masse om dig selv, som måske slet ikke er sandt. Vær derfor oprigtig, og så skal den rigtige partner nok komme til dig.