Dating for alle singler i Danmark

Par på date

Dating er noget, de fleste af os har beskæftiget os med eller kommer til at kaste os ud i på et tidspunkt i livet.

Det kan virke grænseoverskridende og måske endda lidt utrygt, når du skal vise dig selv frem på diverse datingsider og -apps. Ikke desto mindre er det altså meget populært i dagens Danmark at finde sin udkårne eller næste flirt via de sociale medier eller online.

 

Opret en gratis dating profil på dating.dk her

reklame

Og mulighederne er mange. Hvad end du leder efter den eneste ene, som du kan bruge resten af dine dage med, en du kan hygge med i weekenden, eller du er på udkig efter en helt speciel type, så finder du et sted for din søgen online. Der findes nemlig et hav af online dating sider, hvor du kan søge efter lige netop det, der falder i din smag.

Men hvordan kommer du lige i gang med det der online dating? Hvad skal du skrive om dig selv? Hvilke billeder skal du vælge? Og hvad skal du helt sikkert ikke gøre?

– Ja, det kan være svært at begive sig rundt på det store datingmarked. Derfor har vi her dannet en lille guide med generel information om dating til dig, der gerne vil have succes med dette.

Find den helt rigtige dating side

Det allervigtigste for at få succes med online dating er, at du finder en side eller en app, der kan tilbyde dig det, du er på udkig efter.

Søger du et fast forhold med en stabil partner, der kun er dig tro, skal du for eksempel ikke søge på sider som Victoria Milan. Det handler altså om at finde en datingside, der huser en masse ligesindede mennesker, der søger det samme som dig. Der findes derfor også utallige dating sites til forskellige aldersgrupper og typer.

Synes du, at personer af samme køn som dig bare kan et eller andet helt særligt? Så finder du også dating sider, der er henvendt til dating af samme køn.

Er du mere på udkig efter en date, der gerne må være til uforpligtende hygge under dynen? Så finder du også et hav af forskellige sider, der har fokus på netop det. Det vigtigste er altså, at du finder en hjemmeside eller en app, der matcher dine ønsker og præferencer.

Gør som mange andre – brug apps til dating

Vi har allerede luftet idéen om, at du skal bruge en app til din søgning efter din næste date. Og det siger vi ikke bare for at være med på beatet. Der er nemlig mange fordele ved at søge efter dates via apps. Mange af de kendte dating apps som Tinderog Happnbenytter sig af en såkaldt lokationssøger. Det betyder, at du kan markere hvor i Danmark og verden, du ønsker at søge efter matches.

Ved du, at et langdistanceforhold ikke kommer til at fungere for dig? Så kan du altså søge på matches i nærheden. Du kan også tage din online dating med rundt i verden og udvide din horisont ved at møde nye mennesker, uanset hvor du er i verden.

Dating via apps er generelt meget uforpligtende. På Tinder vælger du blandt andet, hvem du finder interessant ud fra et par billeder og en profiltekst. Matcher I med hinanden, kan I få lov til at skrive sammen og se, om der er en gnist. Det er altså super nemt at komme i kontakt med andre mennesker omkring dig, og så er det typisk helt gratis.

Vis dine bedste sider frem

Det kan virke grænseoverskridende at skulle sælge sig selvpå nettet. For det er, hvad man gør på en datingside.

Her viser man ofte sine bedste sider frem og skriver en inspirerende tekst om de ting, man godt kan lide at lave. Men pas på med at overdrive. Du kan nemlig hurtigt blive fanget i de ting, du har skrevet i din profiltekst. Et eller andet skal man jo snakke om på første date. Lad altså være med at overdrive dine bedrifter i din tekst og bare vær dig selv. Det er helt sikkert tilstrækkeligt for det helt rigtige match.

Du har måske hørt om det at være en catfishfør. At være en catfish betyder, at man fremstiller sig selv som en person, man ikke er. Måske har du et billede fra 10 år siden, hvor der var mere hår på hovedet og færre kilo på kroppen. Lad være med at bruge det.

Hvis din dating skal føre til noget, skal du i sidste ende mødes med et potentielt match. Så nytter det ikke noget, at han / hun ikke kan genkende dig, når I endelig har fået planlagt jeres første date. Vær derfor dig selv. Det kommer du længst med.

Sådan laver du en god datingprofil

Det kan være svært at gennemskue, hvordan du skaber den allerbedste profil, der viser dig frem, som du er, uden at du fremstår arrogant eller selvglad. Der er nemlig en meget hårfin linje, der adskiller, om din profil bliver taget godt imod eller ej. Her få du tre tips til en vellykket profil:

  1. Brug billeder, der ligner dig. Lidt i stil med ovenfor er det vigtigt, at de billeder, du vælger, rent faktisk ligner dig. Ellers bliver det formentlig et ret akavet møde på første date. Og drop nu de billeder i bar mave. Selvom du har en flot krop, du har arbejdet hårdt for, udtrykker det, at du er lidt for glad for dig selv. Husk også, at hvis det er kærligheden, du søger, kan det hurtigt virke for overfladisk, hvis man finder dates på baggrund af sine veltrænede ben eller flotte overkrop.
  2. Dating i DK handler i dag om at have nogle af de samme interesser som dine dates.Mange vælger nemlig, hvem de vil tage kontakt til ud fra en kort profiltekst. Sørg for at nævne flere forskellige interesser, som også gerne må være lidt ud over det sædvanlige. De fleste kan lide at rejse og spise god mad – hvordan skiller du dig ud fra mængden? Spiller du badminton, har du egen virksomhed, eller er du frivillig hos det lokale dyreinternat?
  3. Stå ved dig selv.Med ærlighed kommer du længst, og vil du gerne have et længerevarende forhold, skal din date falde for den, du virkelig er.

Artiklen er leveret af datingtjek.dk, som koncentrerer sig om online dating for voksne og ældre.