Senior.dk – dating og mødested for dig over 50 år

Dating for ældre og senior

I mange år har andelen af enlige i Danmark i høj grad bestået af personer fra den ældre målgruppe, men det er måske ved at vende. I dag er der nemlig ifølge Danmarks Statistik betydeligt færre ældre enlige end for 10 år siden. En af årsagerne skyldes formentlig, at de ældre er blevet bedre til at finde kærligheden igen.

Hvis du selv ønsker at finde kærligheden som senior, så bør du overveje Senior.dk. Det er en af de største og mere seriøse datingsider for danske seniorer.
 

Opret gratis profil her

reklame

Hvad er Senior.dk?

Kærligheden slutter bestemt ikke, blot fordi man bliver ældre. Faktisk er det for mange først i denne alder, at de for alvor finder (eller genfinder) kærligheden. Der tales populært om den tredje alder, som er tiden omkring pensionsalderen, hvor langt de fleste stadig er rørige og aktive og får mod på at optage nye hobbyer – eller finde kærligheden på ny. Og netop her kan Senior.dk være behjælpelig.

Tidligere fandtes der nærmest ingen online mødesteder for seniorer, og der er fortsat et stort fokus på de yngre generationer, når det kommer til online dating og datingportaler. Derfor skiller Senior.dk sig ud ved udelukkende at henvende sig til singler over 50.

Som en herlig fordel har Senior.dk ikke kun fokus på dating i DK. Siden kan også bruges som et mødested eller en kontaktportal for dig, der ønsker at finde en dansepartner eller en rejsefælle. Senior.dk er nemlig godt klar over, at kærlighed og dating ikke nødvendigvis ser ens ud hele livet, og at man med alderen typisk ændrer prioriteter og præferencer, og derfor søger noget andet i en partner.

Senior.dk bryster sig af at være Danmarks største mødested for alle over 50 år. De har da også en effektiv, venlig og velintegreret kundeservice, som udelukkende foregår på dansk.

Fornuftig kønsfordeling og spændende indhold

Mange datingsider og mødesteder lider i dag under at have en skæv kønsfordeling, hvilket i nogle tilfælde kan gøre det sværere at finde en partner. Hvis der er for stor overvægt af personer af det modsatte køn end dét, du er interesseret i, kan det hurtigt blive en lang og sej kamp at komme i kontakt med en potentiel partner.

Senior.dk har til gengæld den fordel, at de har en nogenlunde ligelig fordeling på tværs af kønnene. Der er en smule flere kvinder end mænd, men det er stort set 50/50.

En anden nævneværdig fordel ved Senior.dk er, at de tilbyder mere end blot formidling mellem dig og din potentielle partner. De har nemlig valgt at tilbyde en masse spændende og relevant indhold, som du kan få glæde af som bruger. For eksempel kan du læse artikler om at finde kærligheden som senior, hvordan du kan bære dig ad med at date som senior, hvordan du finder nye venner og meget andet.

Der er med andre ord et mere holistisk og bredt fokus på Senior.dk, end der er på mange andre datingportaler i dag. På den måde er Senior.dk velegnet for dig, der er seriøs omkring dit ønske om at finde en ny partner, og som gerne vil kunne få information og viden om processen samtidig.

Gratis oprettelse og flotte anmeldelser

Senior.dk er et ganske attraktivt valg for dig, som er over 50 år og på udkig efter en partner. Du kan nemlig nemt og hurtigt oprette en profil ganske gratis. Den gratis brugerprofil giver adgang til nogle basale funktioner, som vil kunne få dig godt i gang med din rejse til at finde en ny partner.

Hvis du ønsker den fulde adgang til alle funktioner, så koster det lige over 2 kr. per dag (for et tre måneders abonnement). Det er således et ganske billigt alternativ til mange andre datingsider i dag, som gerne tager flere hundrede kroner i abonnement hver måned for lignende funktioner og adgange.

Et attraktivt aspekt ved Senior.dk er deres mange flotte anmeldelser fra tidligere og eksisterende brugere. På Trustpilot er de vurderet til 4/5 stjerner, og her kommenteres der særligt på, at siden er nem og behagelig at anvende, og at kundeservice fungerer upåklageligt og med et smil.

Andre brugeres anbefalinger som tommelfingerregel noget nær den bedste anmeldelse, du kan få fat i, når du skal finde den rette datingside for dig. Med sin flotte vurdering er Senior.dk med andre ord blåstemplet af andre seniorer i forvejen.

Hvad er ulemperne så ved Senior.dk?

Få sociale medier og datingsider er helt perfekte, og der vil typisk være nogle elementer, som ikke passer til alle. Selvom der ikke er meget dårligt at sige om Senior.dk, er der alligevel to elementer, som måske kan betragtes som et minus i nogles øjne:

  • Det er dyrest at være medlem i kort tid. Senior.dk har en prissætningsstrategi, som betyder, at du betaler færrest penge per måned, hvis du betaler for tre måneder ad gangen. Til gengæld er der ingen binding.
  • Ingen særlige partnerkategorier. Senior.dk har ikke eksplicit fokus på særlige partnerkategorier såsom homoseksuelle og biseksuelle, hvilket kan gøre oplevelsen mere besværlig for nogle.