Find dit rette match med elite dating

Date på stranden

Er du træt af utilfredsstillende dates, hvor du ender i selskab med én, der ikke kan give dig modspil? Og har du fået nok af at bruge tid på at date andre, som ikke har samme høje standarder for look og udseende som dine?

Med elite dating er det slut med frustration og skuffelser. På disse datingsides kan du chatte med andre mennesker, som har samme intelligensniveau og krav til look som dig. Det er altså lidt en anden niche end eksempelvis senior dating og samtidig anderledes end de mere generelle sider der omhandler dating.

Der er mænd og kvinder i alle aldre, som benytter sig af at date online på eliteplan. Hvis du gerne vil prøve elite dating, så findes der danske datingsider som specialiserer sig i at sikre et vist niveau ved medlemmerne. Det kan være i forhold til udseende. Det kan også være uddannelsesniveau eller noget helt tredje. Klik på linket herunder, hvis du gerne vil i gang med at afprøve om elite dating er noget for dig.

 

Afprøv elite dating her

reklame

Hvordan adskiller elitedating sig fra andre datingsites?

På de almindelige datingsider er det som udgangspunkt alle og enhver, der kan oprette en profil. Det betyder, at du lige så vel kan få chatbeskeder fra en bankdirektør som en arbejdsløs person uden uddannelse. For dig der har høje standarder for look, livsstil og uddannelse, er der brug for selskab, hvor du får modspil og kan blive inspireret af intellekt.

Derfor vil du få mere ud af at oprette en profil på en side for elite dating. Her vil du få henvendelser fra mænd eller kvinder, som passer til dit niveau. Læs nærmere her om Partner Med Niveau.

Sådan vælger du den bedste side for elite dating

Det er en fordel for dig, at du har flere datingsites at vælge imellem, når den rette side skal udvælges. Der er forskellige forhold, du skal være opmærksom på i udvælgelsen.

Det gælder blandt andet:

  • Fordeling af mænd og kvinder
  • Mulighed for at få en gratis prøveprofil
  • Kommunikationsmuligheder
  • Adgang til information om uddannelsesniveau.

Det kan være forskelligt fra side til side, hvad der defineres som ”elite”. Hos nogle datingsider er det udseende, mens det hos andre sites handler om uddannelsesniveau. Når du går op i uddannelse, kan du med fordel vælge en side, hvor du kan se, at andelen af akademikere er minimum 60%.

Fordelingen af de 2 køn spiller en stor rolle, når det kommer til at højne dine chancer for at finde det rette match. Des mere jævn og ligeværdig fordeling en datingside har, des bedre er det for dynamikken på siden.

Den klassiske kommunikationsform med onlinedating er via chat.

Her vil typen af dit medlemskab influere på, hvor stort et kommunikationsomfang du får adgang til. Vil du have mulighed for at kunne kontakte enhver profil, vil det kræve medlemskab med betaling.

Udnyt muligheden for elite dating ved at oprette en gratis prøveprofil

Uanset hvilken elite dating side du har valgt, vil du typisk kunne oprette en gratis profil. Med den kan du få en forsmag på, hvilke muligheder og funktioner du kan benytte dig af på siden. Nogle datingsider tilbyder dig at have din gratis profil i en ubegrænset periode, mens der hos andre datingsider gives 1-3 måneders gratis prøveperiode.

Er det første gang, du kaster dig ud i elite dating online, får det stor betydning, at du ikke er bundet af et betalingsmedlemskab.

Det er let at opgradere din prøveprofil til et betalingsmedlemskab, når du er klar til det. Du får flere kontaktfunktioner samt adgang til flere profiler, når du betaler for at have din profil.

Det er en månedlig betaling, som kan blive din vej til at finde kærligheden på dit niveau.

Søg efter kærligheden, når du vil

Datingsiderne er designet til at tilgodese dine ønsker og behov. Det betyder, at du kan søge efter veluddannede singler i dit nærområde fra mobilen eller din tablet. Det er med til at give dig spænding i hverdagen, at du når som helst kan logge på din profil og se, om der er kvalitetsbevidste mænd eller kvinder, der har haft skrevet til dig.

Mange datingsider er lavet som apps, du kan hente ned til din mobil.

Du højner dine chancer for at finde det match, du drømmer om, når du bruger tid på at udforme din profil. Skriv hvad du søger efter, og hvad du selv interesserer dig for. Des mere skarp og tydelig du skriver din profiltekst, des nemmere er det for andre at fornemme, om du kan være det rette match for dem.

Undersøg om der er særlige krav til indhold, som du skal opfylde på datingsiden. Det kan være i forhold til valg af profilbillede. Det vil ofte være et krav med elite dating, at dit billede er smagfuldt, professionelt og udvalgt kritisk.

Sådan skriver du den første besked med stil

Engang var det forbeholdt mænd at tage den første kontakt. Sådan er det ikke længere. Som kvinde kan du sagtens være dén, der indleder kontakten til en spændende profil. Dette afspejler både selvbevidsthed, selvtillid og mod, og det vil være karaktertræk, som passer til dit niveau.

Når den første besked skal skrives, skal du henvende dig med en kommunikationsform, hvor du både udviser interesse og personlighed. Skriv gerne om, hvad det er ved den pågældende profil, du finder interessant. Det kan være en særlig uddannelse, eller det kan være et image, som du fascineres af. Dette giver modtageren indtryk af, hvad det er, du har fokus på.