Viabill - Køb hvad du vil nu og betal først senere

Dame i indkøbsvogn

Der er noget fantastisk over at kunne købe noget og ikke behøve at betale for det med det samme. Mange af os sparer op til store køb, men lige pludseligt så er der noget man har lyst til at købe, men lønningen kommer ikke før om et par uger. Da er løsninger som Viabill helt perfekte. Her kan du læse mere om hvordan ViaBill fungerer, om fordele ved Viabill og om hvorfor du kan købe ting på afbetaling uden at have dårlig samvittighed bagefter.

Hvad er Viabill?

Viabill er en betalingstjeneste der du nemt kan delbetale køb. Du kan shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr og så skal du betale beløbet tilbage over fire lige store afbetalinger. Der er ingen problemer med besværlig godkendelse, du bliver direkte godkendt ved kassen. Det er helt gratis at bruge Viabill og man kan bruge tjenesten i 4500+ webshops.

Du har mulighed for at shoppe for mere end de 2.000 kr, men det er rentefrit- og gebyrfrit op til dette beløb. Det vil si at du ikke betaler renter og gebyrer på køb op til 2000 kr, og dermed så bliver det ingen dyre ekstraomkostninger, som der tit kan gøre med andre afbetalingsløsninger.

Du kan i øvrigt få svar på dette og mange andre spørgsmål på hjemmesiden e-hvordan.dk.

Hvis du ønsker at handle for mere end 2.000 kr kan du opgradere din konto for et månedligt gebyr og udvide din ‘kredit’.

Når man betaler senere, så sparer man betalingen til man har mere overskud og luft i økonomien. Måske får du løn lige om lidt? Måske venter du på en større betaling næste måned? Der kan være mange grunde til, at det er mere praktisk at lige tage betalingen på afbetaling, i stedet for at købe med det samme. Der er ingen gebyrer, hvilket gør at det heller ikke bliver dyrere end du havde troet i udgangspunktet, at handle gennem Viabill. Dette er grunden til, at det er ved at blive en svært populær måde at handle på. Når du handler på denne måde, har du flere penge til andre ting og du slipper for at fyre hele månedsbudgettet af, fordi du gerne vil shoppe. Du kan heller dele betalingen ind i overskuelige bider, og have mere overskud i din daglige økonomi.

Del op betalingen med Viabill uden dårlig samvittighed

Man kan jo ikke modstå et godt tilbud. Det er tit når der kommer et godt tilbud, at behovet for afbetaling melder sig. For hvis du ikke kan betale hele beløbet der og da, ja, så er tilbuddet måske også væk når du kan. Når du betaler gennem afbetaling, så kan du slå til på det gode tilbud og tænke på betalingen senere. Dette kan fjerne meget stress for mange der måske ikke har en buffer de kan købe med eller hvis der dukker op en uforudset hændelse. Da er det rart at vide, at man har et godt alternativ der gør at man kan betale med det samme.

Når du betaler gennem Viabill behøver du i princippet aldrig at gå glip af en god tilbud igen. Der er heller ikke med at have dårlig samvittighed, du får delt betalingen op i overskuelige stykker og du slipper for at forholde dig til den der og da. Det er meget mere overskueligt, og siden der hverken er renter eller gebyrer, betyder det også at det ikke bliver dyrere end hvis du havde betalt det hele på en gang. Så hvordan fungerer det egentlig?

Hvordan fungerer Viabill?

For at skulle betale med Viabill skal det være en mulighed der du handler. Du skal være minimum 18 år og du skal have et gyldigt mobiltelefonnummer for at kunne bruge tjenesten. Du skal også have et dansk betalingskort – et VISA eller et Mastercard. På Viabills hjemmeside, kan du finde en oversigt over alle de butikker, der du kan bruge Viabill.

Den månedlige ydelse hæves automatisk og du skal derfor ikke stresse med at betale og med at huske det når tiden kommer. Hvis du ikke kan betale din månedlige ydelse, skal du kontakte support for at kunne lave en aftale. Hvis du ikke overholder aftalen med Viabill, kan regningen gå til inkasso, derfor skal du sørge for, at der er dækning på dit kort til at dække de månedlige betalinger når de bliver hævet automatisk,

Der er mange fordele ved at kunne købe gennem Viabill. Du får tilgang til en mere overskuelig betalingsmåde i mange gode webshops, og du kan dele op betalingen i et beløb der passer for dig i stedet for at skulle betale det hele med det samme. Det er ikke alle der har råd til at springe til på et godt tilbud, og derfor er det at Viabill er så smart. Her får du mulighed for at købe det du har lyst til uden at skulle tage hele dit budget til formålet. Viabill er en moderne måde at shoppe på og gør det mere overskuelig for dig som kunde at betale. Helt uden gebyrer og renter.