Møbler på afbetaling - Mange steder kan du købe dit møbel med rentefri kredit

Møbler i lejlighed

Få råd til større ting med kredit

Mange danskere har fået øjnene op for indretning og styling af boligen, og mange er meget bevidste på hvordan de ønsker at bosætte sig. Det er mange som bruger lang tid på at jagte de helt rette møbler til boligen, til den helt rette pris. Et velovervejet, og stilsikkert, møbel kan være med til at give boligen et helt personlig præg, samt at skabe den ønskede stemning i et rum. Hvis du skal møblere et helt rum, eller måske en hel lejlighed, så kan udgifterne til møbler, blive så ret så store. Selvfølgelig kan du være heldig at arve nogen flotte møbler, du måske kan sætte i stand. Det kan også være at du kan gøre et kup ved et loppemarked. Men hvis dette ikke er tilfælde, så er der heldigvis også mulighed for at købe møbler på afbetaling.

Når du køber møbler på afbetaling, så slipper du for at punge ud med hele beløbet på samme tid, og kan dele regningen op i mindre, mere fordøjelige bidder. Specielt hvis du ønsker at købe en designer stol, eller et mere eksklusivt møbel som selvfølgelig også koster lidt mere, så kan du få mulighed for dette, ved at købe møbler på afbetaling.

Møbler på afbetaling skaber større fleksibilitet i økonomien

I dag er det mange muligheder for at købe møbler på afbetaling. Butikkerne har forstået forbrugerens behov for at handle med en større fleksibilitet i økonomien. Både i de fysiske butikker, og i de mange netbutikker, er der i dag derfor rige mulighed for at gøre et møbelkøb på afbetaling.

Nogle gange kan du også benytte dig af mulighed for at optage et lån, for at finansiere de nye møbler til hjemmet. Men inden du optager et lån med høj rente, så kan det være en god ide at du undersøger muligheden for at gøre et køb på afbetaling. Fordelen med en afbetalingsaftale med rentefri kredit er selvfølgelig at du ikke skal hive hele beløbet op af lommen samme dag. Du kan tilbagebetale beløbet over tid, sådan at det passer ind i dit budget. Det er selvfølgelig en fordel at du laver en tilbagebetalingsplan som er realistisk, og passer ind i budgettet.

Faktisk kan du med afbetaling, få mulighed til at lave en rentefri kredit, hvor du slipper for store renter. Hvis du overholder tilbagebetalingsplanen, så vil en afbetaling ofte være en billigere løsning, end ved at optage et lån.

Hvordan fungerer et køb på afbetaling

De fleste butikker, både de fysiske og netbutikkerne, tilbyder køb på afbetaling. Det er derfor en god mulighed for at få nogle bestemte møbler, måske af bestemte designere, indenfor hjemmets fire vægge. Hvis du handler online, så vil du typisk få mulighed for at se en betalingsplan med det samme, hvor du kan se de eksakte beløb du skal betale tilbage, og over hvilken tidsramme du skal forholde dig til.

Hvis du har fundet et møbel du ønsker at pryde stuen med, så kan du f.eks. få tilbud om en aftale med ViaBill, som tilbyder helt op til 2000 kr. på afbetaling, helt rentefrit. Du kan ofte selv vælge i hvor store bidder du ønsker at dele nedbetalingen op i, oftest forløber nedbetalingen over 24 måneder, men du kan vælge at gøre det over kortere eller længere tid. Andre store, og seriøse aktører på markedet er Sparxpress og Santander. Hvis du handler møbler i netbutikker, så har de typisk et samarbejde med en af de store udbydere på markedet. Det er seriøse og professionelle udbydere, som du trygt kan bruge. Du kan altid lave en research på den pågældende udbyder, for at være på den sikre side.

Det er en god ide at tilmelde betalingen betaling service, for så kører den automatisk, og du risikerer ikke at glemme en betaling. Du skal selvfølgelig have en stabil økonomi for at købe møbler på afbetaling, sådan at du er sikker på at du kan følge den aftalte tilbagebetalingsplan. Hvis du har dette, så kan det vær en god mulighed for at også du, kan blive den stolte ejer af en Arne Jacobsen stol.

Køb ny sofa på afbetaling

Hvis du har brug for ny sofa, så har du med et køb på afbetaling, mulighed for at købe sofaen i dag, og betale præcis som det passer dig, mange gange også uden at betale renter. Når du kan købe en sofa på afbetaling, så får du også mulighed for at få lige præcis den sofa som du ønsker dig. Du kan købe en sofa i høj kvalitet, og derfor også spare nogle penge, på den lange bane.

Faktisk er det rigtig mange møbler som kan købes på afbetaling: sofa, seng, stole, spisebord og reoler, bare for at nævne nogen få. Hvis du er den heldige ejer af et nyt hjem, eller har gået fra en 2værelses lejlighed til et hyggeligt hus i Svendborg, så er det typisk mange kvadratmeter som skal fyldes op med nye møbler. Dette kan blive en dyr affære, hvis alle pengene skal betales på samme tid. Hvis du gør nogen af møbelkøbene på afbetaling, så kan du få skabt et mere personlig hjem, hvor møblerne holder kvaliteten i mange år.

Denne artikel er leveret af Priser Tagsten.