Single.dk - Tag på opdagelse efter en flirt eller potentiel kæreste

Singler ved bord

Hvis du er blandt de mange danskere, der ikke har en livspartner, men godt kunne tænke dig det, så kunne single.dk være noget for dig. Det er en af de få datingportaler i Danmark, som lægger vægt på seriøsitet og anskuer dating med et særligt formål: Deres mission er nemlig at gøre det nemt at finde den rette, så det evige datingliv kan ophøre og kærligheden kan realiseres.
 

Få gratis Single.dk profil

reklame

Hvad er fordelene ved Single.dk?

Single.dk er et oplagt sted at søge hen for dig, som gerne vil finde en, du kan dele nogle gode stunder med – eller måske endda få en hverdag med på et tidspunkt. De har nemlig lagt vægt på at skabe en oplevelse for dig, som er træt af at date og bare gerne vil finde en sød og dejlig kæreste.

Derudover har de følgende fordele:

  • Gratis oprettelse: Du betaler intet for at oprette din profil her. På den måde kommer i gang med at finde den rette partner, uden at skulle bekymre dig om at have udgifter lige med det første.
  • Hurtigt i gang: Modsat andre mødesteder og datingsider, så har Single.dk et stort fokus på at få dig godt i gang fra start af. Måske har du tidligere forsøgt at oprette en profil på en datingportal, men det kan hurtigt blive svært at overskue, hvordan du skal klargøre din profil og komme i gang med dét, det hele faktisk handler om: at finde den rette. Single.dk gør det nemt; de har en strømlinet oprettelsesproces, hvor du først besvarer enkelte spørgsmål om dig selv, og derefter direkte kommer i gang med at opbygge din profil. For eksempel bliver du bedt om at vælge ord, der beskriver dig som person ud fra en liste. Det er typisk langt nemmere end at skulle prøve og komme på noget nyt og kreativt selv. Derudover kan du tilpasse din profil, så du hurtigere kommer i kontakt med andre brugere, hvis det altså er noget, du har lyst til.

Over 50.000 aktive singler: Glem alt om at sidde på en tom portal og kukkelure alene. Single.dk har en stor brugerbase, som gør det lettere at finde netop dén partner, der kan være den eneste ene for dig.

Hvem er den primære målgruppe hos Single.dk?

Ifølge Danmarks Statistik er lige omkring halvanden million danskere enlige. Og på trods af dette er mange danskere dog enige om, at tosomhed alligevel på mange måder hyggeligere end ensomhed.

Single.dk servicerer ikke en særlig aldersgruppe eller demografi som sådan. Her er der plads til singler i alle aldre og afskygninger – missionen er nemlig blot at få alle godt videre i det rette forhold med den helt rigtige partner.

Frem for at have en let afgrænset målgruppe kan det måske snarere siges, at Single.dk er datingportalen for singler, der vil noget seriøst med deres dating. Det er kort sagt en side for singler, der er klar til at finde kærligheden og den rette partner.

Men selvom de har seriøsitet i højsædet, betyder det ikke, at du skal have fuldkommen styr på det hele. Single.dk ved godt, at kærlighed kan være en svær størrelse, og derfor står de også klar til at hjælpe dig, som måtte have spørgsmål til processen. De har en hjælpsom og venlig kundeservice, der hurtigt kan hjælpe dig godt videre, og som er tilgængelig alle ugens dage. De bestræber sig altid på at svare inden for 48 timer.

Single.dk er derfor langt fra tankeløs underholdning, som mange andre datingsider og -apps ellers er gået hen og blevet. Derfor tilbyder single.dk også mere end bare en kontaktplatform. Du kan for eksempel læse om andre par, der har fundet hinanden gennem siden og kan også læse spændende artikler om kærlighed, dating og flirt.

Hvad er ulemperne ved Single.dk?

Ingen datingside er perfekt, og der er også enkelte minusser ved Single.dk, som du bør kende til. Selvom der ikke er mange af dem, og selvom de måske ikke er deciderede minusser i alles øjne, så kan du her læse om to ulemper ved Single.dk:

  • Relativt lang oprettelsesproces. Single.dk vil gerne være sikker på, at du kommer godt fra start, men det kan måske være en ulempe for dig, der gerne vil ind og se portalen, inden du opretter dig. Vær derfor klar på at opgive både navn, e-mail, telefonnummer og et par andre detaljer om dig selv, inden du er fuldt oprettet.
  • Vær klar på at betale for den fulde oplevelse. Selvom Single.dk tilbyder gratis oprettelse, så skal du betale et månedligt abonnement for at få adgang til alle funktioner. Det er selvfølgelig ganske rimeligt at en ordentlig service også koster noget. Single.dk tilbyder en langt mere skræddersyet oplevelse end mange andre datingportaler i dag, men det kan selvfølgelig være ærgerligt for dig, der måske lever på et ganske stramt budget.

Alt i alt er Single.dk en fornuftig datingportal, der har seriøsitet i højsædet og vil være et godt valg for dig, som er helt og aldeles klar til at finde kærligheden.