3 sjove festlege, der altid får smilet frem

Står du overfor at skulle holde en fest, som du gerne vil have bliver en succes? Så må du kigge med her. Lige her får du nemlig præsenteret tre af de sjoveste festlege, som altid skaber smil og godt humør! Grin af hinanden og med hinanden, og I får en skøn festaften.

Hvad spiser jeg?

Den klassiske leg, hvor deltagerne skiftes til at smage på en ting, og skal gætte hvad det er. Måske I vælger at være delt ind i hold, eller måske I vil spille en mod en? Valget er jeres. 

Denne leg er sjov og nem at få til at fungere. Du kan helt simpelt blot bruge de ting, du allerede har i køleskabet. Hvad med at bruge forskellige grøntsager, dressinger eller brød?

Hvis du vil gøre konkurrencen mere kompliceret og eksklusiv, så kan du klikke her og læse mere.

Hvem er jeg?

En god, gammel klassiker af en leg, som ikke kræver meget forberedelse. Faktisk kan du lege legen helt uden forberedelse. Hver deltager tænker på en person, et dyr eller et land, hvorefter modstanderne skal gætte sig frem til det korrekte svar ved at stille spørgsmål, som den anden kan svare ’ja’ eller ’nej’ til. I kan lave legen på tid, eller I kan lave legen sådan, at den der gætter flest rigtigt vinder. Spillet kan altså spilles eller leges på mange forskellige måder. Lav jeres egne kategorier, og gør legen til jeres helt egen.

Gæt en sang

En anden klassiker er gæt-en-sang-legen. Her sidder en af deltagerne med høretelefoner på, hvorefter selvsamme person skal nynne den sang, som vedkommende hører. Hvis de andre gætter det, får de et point. Denne leg kan ligeledes laves en mod en eller i holdopdeling. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Måske I elsker 80’er-musik eller er til hiphop? I så fald kan I lave forskellige kategorier, som I skal holde jer indenfor, når der gættes.Tag et kig på Festleg.dk, hvis du stadig er i tvivl om, hvilke lege I kan lege til din kommende fest eller fødselsdag.