5 måder at afholde et uforglemmeligt firmaarrangement

Et firmarrangement på arbejdspladsen er en af de bedste muligheder for at skabe en oplevelse for medarbejderne de sent vil glemme og som kan være med til at øge sammenholdet iblandt dem. Derfor skal firmaarrangementet være noget medarbejderne kan se frem til og være en dag fyldt med spas, god mad, unikke oplevelser og fantastisk underholdning.

Der er mange muligheder og måder at afholde et firmaarrangement på, og formålet med firmaarrangementet kan være mange. Forneden har vi listet 5 ideer til, hvordan I kan afholde et fantastisk firmaarrangement.

Hold en faglig dag med kollegaerne 

Der er mange muligheder for at afholde en faglig dag med lærerige indslag, som blandt andet at afholde en konference, kursus eller en workshop. Nogle af de mest efterspurgter kurser i tiden er blandt andet kurser om (1) digitalisering, (2) motion & sundhed, (3) workshop facilitering og meget andet. 

En god ide inden man vælger sit faglige indslag er at høre sine kollegaer, hvilket emne de synes er det mest interessante og om de har nogle præferencer til andre emner. 

Hold en sjov fest med god musik og underholdning

En klassiker er selvfølgelig at afholde et ordentligt brag af en fest – oftest en sommerfesteller en julefrokost-, hvor man fejrer årets resultater og det gode fællesskab blandt medarbejderne.

Der findes mange steder, der kan sætte rammerne til festen, og her er det vigtigt at at finde de helt rigtige rammer i det rigtige lokale og omgivelserne. Rammerne skaber nemlig en god atmosfære fra starten af festen. Noget der kan sætte gang i festen er musik & underholdning som for eksempelvis en tryllekunstner, stand-up komiker, DJ eller et liveband, der kan få folk til at grine, i godt humør og kridte skoene.

Hold en teambuilding-dag

Der er forskellige former for teambuilding, men de har alle tilfælles, at man enten (1) oplever noget eller (2) lærer og uddaner sig selv. Teambuilding aktiviteter er en gylden mulighed for, at medarbejderne kan lære hinanden på tværs af stillinger og titler, skabe sammenhold og øge den overordnede produktivitet på arbejdspladsen.

Man kan både vælge at afholde sin teambuilding på sin egen lokation eller ude af huset, og der er rig mulighed for at finde aktiviteter indenfor begge grene. Man kan også vælge at have en teambuilding-instruktør, der guider en igennem dagen eller selv stå for koordineringen afhængig af budgettet.

Tag på firmaskovtur

En firmaskovtur er en anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på, og det skaber et frirum, som ikke kan skabes på andre måder end når man er ude i de frie rammer. Det er især populært i sommermånderne, hvor vejret er godt.

Et af de mest kendte eksempeler på en firmaskovtur er Bakken, hvor de har forskellige muligheder for en firmaskovtur. En af turene lyder på, at man først tager på en skovtursvogn (hestevogn), får lidt at spise på en picnictur og slutter af med en dyrehave quiz.

Få hjælp af et eventbureau

Ønsker iI at afholde et større firmaarrangement kombineret med flere af ovenstående tiltag så vil det være fordelagtigt at bruge et eventbureau. Ved at bruge et eventbureau sikrer i, at I får professionel rådgivning, kendskab til de nyeste trends, gode ideer og inputs fra erfarne eventarrangører samt sikrer en professionel afvikling af jeres firmaarrangementet.