Idéer til at planlægge det perfekte firmaarrangement i Århus

Sponsoreret

Hvis du har fået til ansvar at planlægge et firmaarrangement Aarhus, vil du have et væld af muligheder at vælge mellem. Det er en fordel, da det sikrer, at du kan finde en ideel løsning. Omvendt kan det også betyde, at det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder.

Ønsker du at koge mulighederne lidt ned, er du landet på den rette side. I denne artikel bliver du præsenteret for tre gode idéer til, hvad du kan arrangere. Dermed kan du have lettere ved at udvælge, hvad der giver bedst mening i jeres situation.

Prøv kræfter med danseundervisning

Vil du gerne arrangere noget, der ikke er som det gængse firmaarrangement? I så fald er det oplagt at prøve kræfter med danseundervisning. Det vil ikke blot være en god måde at få de involverede til at bevæge sig lidt. Det er også noget, som de fleste vil finde sjovt og anderledes.

Der findes flere steder i Aarhus, hvor de tilbyder dette. Derfor er der rig mulighed for at inkludere dette i et firmaarrangement. Skal det kunne lade sig gøre, skal det ofte bestilles i god tid, da der både skal allokeres lokale og instruktør til formålet.

Det er f.eks. muligt at få undervisning i dans hos Let’s Dance, der har lokaler i både Risskov og Viby J. 

Tag på en sejltur med GoBoat

Er der tale om et mindre firma, der skal på tur, er det oplagt at leje en båd hos GoBoat. Er der ikke plads i en enkelt båd, kan man i stedet leje flere. Dette er en ideel løsning, hvis formålet med arrangementet er, at de involverede blot kan slappe af og nyde den gode stund.

At leje en båd hos GoBoat kan virke som en meget basal løsning. Det ændrer dog ikke på, at der vil blive taget rigtig godt imod det. Når man befinder sig i en båd, bliver stemningen automatisk en hel anden. Derfor vil det selvfølgelig være et stort hit.

Escape Room hos LOCKED er også en mulighed

Er formålet med arrangementet, at de ansatte kan blive rystet sammen og blive bedre til at arbejde sammen? Hvis ja, så er det oplagt at sende dem ind i et såkaldt Escape Room. Dette tilbydes flere steder i Aarhus, men hos LOCKED finder du flest muligheder.

I et Escape Room er de ansatte nødt til at arbejde sammen, da de skal løse en gåde, for at komme ud af lokalet. Det er ikke blot et ideelt valg til teambuilding, men vil også være en sjov måde at udfordre de involverede på.Det er ensbetydende med, at dine ansatte også vil finde det underholdende at skulle løse en sådan gåde.