Lej cirkusbygningen til din næste fest og overrask dine gæster

Dette indhold er sponsoreret. 

Hvad tænker du på, når du hører ordet “cirkusbygningen”? Er det måske noget med klovne, jonglører og elefanter? Det er faktisk slet ikke så mærkeligt, for tilbage i de skønne 70’ere, 80’ere og 90’ere var det lige præcis alle disse sjove skikkelser, der løb på gulvet i den legendariske bygning. Her husede nemlig familien Benneweis, der er velkendt navn i danske såvel internationale cirkus-kredse. Faktisk er cirkusbygningen blevet brugt til cirkusser helt tilbage fra den individet i 1886, men i dag kan den faktisk meget mere. Du vidste sikkert, at du kan lege cirkusbygningen, og holde de fedeste fester. Klik her for at læse mere, eller bliv ved med at læse her, for her kommer tre oplagte anledninger, til at leje cirkusbygningen. 

Firmafesten som alle vil huske

Selvom der har stået corona og restriktioner på de bedste firmarelaterede fest-idéer de sidste par år, er det ikke ensbetydende med, at medarbejdere landet ikke hungrer efter en ordentligt firmafest. Måske har de i virkeligheden mere brug en fed fest, og hvis du er chef, eller sidder i festudvalget på din arbejdsplads, så er der altså mange gode grunde til at anvende cirkusbygningen som jeres næste festlokalet. Med lokaler til 200-1000 mennesker er der helt sikkert plads til jer alle, og med velkomstdrink, 4 retters menu, underholdning og natklub, har I mulighed for at fyre den fedeste firmafest af nogensinde, så alle medarbejdere er klar til at møde op på arbejde på mandag med tømmermænd men i det bedste humør!

Det vildeste awardshow

Det er ikke for sjov, når der skal uddeles præmier og hæder til alle landets bedste medarbejdere, kollegaer eller faggrupper. År efter år har mange brancher valgt at holde deres awardshows i cirkusbygningen, når man enten har skulle kåre årets bedste håndværker, afholde Rainbow Awards eller noget helt tredje. I cirkusbygningen har de nemlig erfaring med de helt store produktioner, så der kommer ikke til at mangle noget. Med mulighed for to forskellige award-pakker har I desuden mulighed for at skræddersy lige præcis det show I ønsker. 

En konference med plads til alle

Der er simpelthen ikke noget værre end at være på konference et sted, hvor der er sparet på alting, og slet ikke hvis der er sparet på pladsen, så man skal sidde helt tæt med Gitte og Claus fra HR, som man ellers aldrig har snakket med. Heldigvis er der masser af plads i cirkusbygningen, og her det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Med mulighed for middag, underholdning og et samarbejde med tivoli, er der intet, der står i vejen for en konference, som deltagerne sent vil glemme.