Smadret smartphone? Det gør du, når uheldet rammer

Vores smartphones er formentlig et af de, hvis ikke dét, vigtigste redskab vi har i hverdagen. Vi er dybt afhængige af de omfattende muligheder, løsninger på og optimeringer af hverdagens udfordringer, de efterhånden har taget med sig. Vi kender alle sammen også til, når uheldet så er ude. Når ens vigtigste værktøj til hverdagens udfoldelser er gået i stykker. Man taber den, samler den op og vender den om blot for at se, at skærmen er gået i stykker.  

Find den rette mobilreparatør 

Når uheldet så er ude, og din smartphone er gået i stykker, handler det om at finde en reparatør, som kan fikse den hurtigst og billigst. Så research-processen går i gang. Først kigger på nettet og prøver at finde den nærmeste reparatør. Dernæst sammenligner man priser på de reparatører, man finder i sit lokalområde. Når man har foretaget tilpas meget research på området, er man klar til at træffe en velovervejet beslutning. Men hvad nu hvis, at det man vægter højt i sin research-fase, altså den laveste pris og den hurtigste ekspedering, ikke er de bedste forudsætninger for en kvalitetsreparation af din smartphone?  

Måske du ikke var helt klar over det, men der er ufattelig stor forskel på de mange mobilreparatører rundt omkring i Danmark, og der er faktisk nogle gode og rationelle årsager til, at det ikke er den bedste løsning at vælge den første og billigste, man finder. Det kan godt betale sig at sætte sig en smule mere ind i tingene. 

Vores råd 

Hvis uheldet er ude og du skal bruge en pålidelig mobilreparatør til at fikse din telefon, så har vi en række tips og råd, så du er sikker på, at du træffer den rette beslutning og ikke ender med en billig reparation, der koster dig rigtig dyrt senere.  

Gå efter autoriserede værksteder 

Hvis du for eksempel står og mangler en iPhone reparation i København, og skal researche på muligheder omkring dig, så er det altid en god ting at gå efter de mest blåstemplede værksteder, der er på markedet. Og det er uden tvivl de autoriserede værksteder.  

Certificerede teknikere 

Autoriserede værksteder skiller sig ud fra de mange andre værksteder ved, at de har nogle andre kvalitetsstandarter og krav, som kommer direkte fra producenterne. Det vil sige, at hvis du afleverer din iPhone til reparation i København på et autoriseret værksted, så kan du være sikker på, at kravene til det pågældende værksted er væsentlig højere end hos andre værksteder.  

Apple stiller for eksempel krav til deres værksteder om, at deres teknikere skal være uddannede af Apple selv, så de er sikre på, at iPhone reparationen forløber 100% som Apple selv har tiltænkt den.  

Kun originale reservedele 

Derudover anvender autoriserede værksteder kun 100% originale reservedele, som kommer direkte fra producenten selv. På den måde er du sikret en høj kvalitetsstandart, som lever op til producenternes vilkår og krav. Det sikrer dig en langt mindre risiko for defekte reservedele fra upålidelige producenter. Derudover kan du bevare garantien på din telefon, når du anvender et autoriseret værksted til din iPhone reparation i København, hvor certificerede teknikere selv udfører reparationen med originale reservedele.  

Spar penge i længden 

I bund og grund handler det jo for dig om at finde den billigste og nemmeste løsning til din mobilreparation. Og det er muligvis både nemmere og billigere at gå ned på hjørnet til det nærmeste værksted. Men hvis man lige slår koldt vand i blodet og tænker over, at det åbenlyst ikke er en god idé at fulde sin elskede smartphone med uoriginale dele uden garanti og store sikkerhedskrav. På den korte bane er det muligvis billigere for dig at vælge det lokale værksted nede på hjørnet, men på den lange bane kan det sjældent betale sig.