Store ting at se frem til ved VM i fodbold 2022

VM-slutrunden står for døren, men det bliver en utraditionel en af slagsen. For første gang nogensinde sidder vi ikke i shorts og mærker solens bagende varme, når VM sparkes i gang i Qatar. Grundet den enorme sommervarme i Mellemøsten er denne VM-udgave nemlig flyttet til vinterperioden for at skåne spillerne. Det betyder, at vi til den kommende VM-slutrunde skal sidde klar i november måned fremfor juni. Uanset hvad er det stadig VM, og der er som altid en hel del fantastiske ting at se frem til. Vi kaster lys over en håndfuld af dem her.

VM i fodbold står i fodbold bettingens tegn

For rigtigt mange fodboldglade personer er VM-slutrunder ikke bare synonym med spænding foran fladskærmen. Det er ofte synonym med spænding foran computer- eller mobilskærmen, når der skal foretages VM fodbold 2022 betting. Mange, der følger VM, kan også godt lide at have lidt på højkant, og mange personer kan især lide at spille det danske landsholdskamp for ligesom at gøre spændingen ekstra stor. Det kommende VM bør derfor igen stå i spillets tegn, som det har været tilfældet siden sportsvæddemål for alvor tog fart i Danmark for efterhånden en hel del år siden. 

Stor spænding omkring det danske landsholds udvikling

Der er ingen tvivl om, at det danske landshold har oplevet lidt af en renæssance i de senere år. De gode resultater under især den succesfulde og ombejlede træner Kasper Hjulmand har skabt en fornyet tro og glæde omkring landsholdet. Parken er fyldt til bristepunktet igen, og det sker selv til træningskampe og de mindre vigtige Nations League opgør. Euforien er total, og den blev især skudt i himlen af Danmarks vilde EM i fjor. For mange danske fodboldfans bliver det derfor ekstra spændende at se, om landsholdet kan følge op på det seneste EM. For hvem ville ikke elske at se en VM-semifinale med dansk islæt. Spændingen er total.

Bliver årtusindets bedste fodboldspiller endelig verdensmester?

Mange øjne vil utvivlsomt også hvile på den lille argentinske troldmand, Lionel Messi. Den mest hæderkronede fodboldspiller i dette årtusinde. Han har vundet det spanske mesterskab, det franske mesterskab og Champions League-trofæet, men når han at blive verdensmester? Det har været knapt så hæderkronet på det argentinske landshold for Messi, og med hans alder taget i betragtning, er det utvivlsomt sidste udkald, hvis VM-titlen skal på CV’et.

Hvor sultne er tyskerne ovenpå det seneste VMs katastrofe?

For de tyske fans er der uden tvivl lagt i kakkelovnen til en større revanche. Det seneste VM i Rusland var intet mindre end en katastrofe. Tyskerne måtte se sig ekspederet ud af VM, før det nærmest var begyndt. Efter det smertelige nederlag til Sydkorea i sidste gruppekamp måtte det tyske hold sande, at de havde skrevet fodboldhistorie på det helt forkerte grundlag. Vi er vant til at se tyskerne stryge til tops, så der er en hel del spænding forbundet med Tysklands VM-deltagelse i år.

Hvordan klarer Qatar afholdelsen af VM?

Det er måske første gang, at der har været så meget bevågenhed om en værtsnation. Siden Qatar fik værtskabet har der mildest talt være en hel del virak omkring VM-slutrunden. Forfærdelige arbejdsforhold og tale om korruption har været på medie-tapetet i flere måneder. Også danske spillere som den kvindelige landsholdsspiller Nadia Nadim har været en tur i medie-maskineriet for sin ambassadør-rolle ved slutrunden. Mange vil derfor helt sikkert have et ekstra øje på alt, hvad der foregår udenfor kulisserne ved dette års VM.

VM med gløgg og julefrokost

VM vil for altid være forbundet med sol, sommer og varme, da alle slutrunder normalt afvikles i sommerferien. I år skal vi nærmest vænne os til at kampene afvikles midt i julegave-ræset, da især finalerunderne trækker sig langt ind i december. Mange fodboldfans vil derfor helt sikkert se frem til en anderledes og atypisk slutrunde, som for mange måske skal kombineres med festlige julefrokoster, gløgg og VM-fodbold på skærmen, mens Bing Crosby synger julen ind på anlægget.

Hvem løfter trofæet til sidst?

Vi kommer ikke uden om det. Udover Danmarks deltagelse vil alle være ekstremt spændte til det sidste. Hvilken nation skal løfte det store trofæ, når VM slutter få dage før juleaften? Mange har sine ekstra-favoritter udover Danmark, men der er en del, der bejler til titlen. England er blevet ekspederet ud i adskillige år, men øjner i år en chance for at nå til tops. Brasilien er favoritter sammen med de forsvarende mestre fra Frankrig, men Spanien lurer også i kulissen sammen med sidste VM’s vicemestre fra Kroatien. Hvem vinder? Vi får det først at se til december.