Dating i 2023 – Her er hvad du skal vide

Dating har eksisteret i rigtigt mange år efterhånden, men der sker alligevel nye trends som tiden går. Man kan roligt sige, at dating ser langt anderledes ud nu efter den digitale verden kom til, men fysisk dating er naturligvis stadig en ting. For det er bare mere personligt at mødes og få en oplevelse sammen, frem for kun snak over nettet. Har du behov for dating tips, så hjælper vi dig på vej. Læs med her. 

I gang med online dating

Mange mennesker benytter sig af alverdens dating tjenester på nettet og på apps, men det kan være svært at gennemskue, hvilke der måske passer bedst til ens behov. I Danmark er der blandt andet datingtjenesten, der hedder scor.dk, som også er én af de ældste i landet. På scor.dk, har du muligheden for at finde interessante profiler, også hvis det er til det mere frækkere behov. 

Din dating profil

Mange tror, at profilbilleder er det allervigtigste, men profilteksten spiller faktisk også en stor rolle. Det er derfor vigtigt at du beskriver dig selv, men på en ikke klicheagtig måde, såsom ‘jeg elsker at rejse’ og ‘jeg elsker gåture’ etc. Lav gerne en fængende, men forholdsvis kort tekst, som også har humor. For humoren er noget, der ofte bliver bidt mærke i. 

I forhold til billeder, skal du gerne vælge nogle nyere af slagsen og hvor man selvfølgelig kan se dit ansigt. Man kan ikke komme udenom, at billederne på en dating profil er vigtige og med til at give et førstehåndsindtryk. Hold dig fra blurrede billeder og vælg gerne billeder, som ikke er så opstillede og selvfølgelig med et smil på læben. 

Har du styr på hvad du søger indenfor dating?

Det er vigtigt at stille sig selv nogle spørgsmål, inden du for alvor træder ind i dating-verdenen. For eksempel, hvad det er som du søger i en date. Er det den eneste ene du søger, en ven, en sexpartner eller noget helt andet? Det vigtigt, at du bliver afklaret med dette. Ærlighed er også vigtigt overfor dem, du kommer til at date eller skriver med. 

Den anderledes date

Den fysiske date, må gerne have masser af indhold, så det samtidigt også bliver en stor oplevelse. Er det dig som skal arrangere daten, så er det værd at overveje andet end blot en middag på restaurant. Tænk gerne nogle sjove aktiviteter ind, hvor der også er adrenalin med i pakken. Klatring, ziplining eller eventuelt wakeboarding, SUP eller andet, kunne være en mulighed. Det er dog allervigtigst, at du finder ud af, hvilken type person du skal på date med, da interesserne også skal passe sammen. Bowling eller pool, kunne også være en dating-mulighed at overveje, hvor i laver noget sjovt sammen.