Arranger den bedste polterabend med disse event-tips

Skal du arrangere en polterabend for din bedste kammerat, men har brug for nogle event-tips? Det kan være svært at finde ud af, hvad I skal lave – mulighederne er mange – og derfor har vi lavet skrevet denne lille hjælpende artikel til dig! 

Om dagen: Sjove og udfordrende aktiviteter 

Hvis du gerne vil lave noget ekstra specielt for din kammerat på hans polterabend, kan du arrangere, at I gør brug af escape games fulde af mystik. Escape rooms er stadig en nyere aktivitet – men det er et friskt pust til polterabend i stedet for paintball, som efterhånden er blevet en klassiker. 

Hvis du endnu ikke kender til escape rooms og escape games, kan vi her fortælle dig, at det er et slags spil. Der findes efterhånden mange steder i Danmark, hvor de udbyder disse spil. Man skal som hold forsøge at løse en gåde af den ene eller den anden slags i et rum. Når man succesfuldt har samarbejdet om at løse gåden, vinder man spillet! 

I nogle områder er det også blevet populært at skyde lerduer på en polterabend. Dog skal man nok huske, at der ingen øl skal indenbords, før man kaster sig i sving med våben! Der findes en masse aktiviteter, som er ideelle til en polterabend. Det kræver blot en enkelt søgning på internettet, hvis du fortsat mangler inspiration!

Om aftenen: Fest og glade dage

En fest er nødvendig om aftenen, for at en polterabend er fuldendt! Det er der absolut ingen tvivl om. I kan nemt leje det udstyr, som I har brug for, for at skabe den bedste fest. Lej for eksempel lys i form af diskokugler eller lignende. Alle ved jo, at dekorationen er halvdelen af festen! Hvis der ikke er det rette lys eller de rette højtalere, som kan skabe den bedste lyd, er festen ikke rigtig ordentligt gennemført. I kan også nemt leje en slush ice maskine, hvis der skal gøre lidt ekstra ud af aftenen! 

Der skal selvfølgelig også inviteres de rette mennesker. Hvem er tæt med din bedste kammerat – og hvem fra hans familie skal også deltage? Det er også vigtigt at huske, at der sikkert er nogle af din kammerats venner, som gerne vil lave indslag. Husk derfor at tænke dette ind i din planlægning af aftenen. 

Det kan også være en idé at forberede nogle selskabslege til festen. En forberedt quiz går man sjældent galt i byen med!