Den perfekte gave til fodboldinteresserede

Lad os bare se det i øjnene. Det kan være en næsten umulig opgave at finde en god gave til manden, der aldrig har nogen ønsker. Det kan godt blive lidt ensformigt at blive ved med at købe de samme sokker, t-shirts eller deodoranter. I denne artikel vil vi dog give et par helt andre bud, som med sikkerhed vil gå rent hjem, hvis manden er interesseret i fodbold.

Den dyreste model – Fodboldrejsen

Vi starter med den dyreste variation, fodboldrejsen, som selvfølgelig af samme grund ikke er for alle. Til gengæld er det uden tvivl også fodrejsen, som vil gøre det største og mest varige indtryk som gave til ham. Priserne starter typisk fra 2.500 kr. og opefter.

Find ud af manden yndlingshold, så du kan give ham den helt perfekte oplevelse. Der findes forskellige rejseselskaber, som specialiserer sig i fodboldrejser. Her kan du købe pakkeløsninger, så alt er inkluderet i prisen. Derfor skal du ikke tænke på at få købt eller reserveret billet til kampen. Du skal ikke booke flybilletter og eller busrejser. Sidst men ikke mindst skal du ikke selv finde hotel at bo på. Det er klart den nemmeste løsning at gøre det på denne måde.

Giv manden et sæsonkort til hans lokale yndlingshold

Den anden model, som kan være noget billigere er oplagt, hvis manden følger et bestemt dansk fodboldhold. Prisen er stadig ikke i den billige ende, men det er så også en gave der er givende en hel sæson.

Prisen for sæsonkort til de største klubber er omkring 1.800 kr. for de billigste billetter, og så bliver de selvfølgelig billigere alt efter hvilket hold der er tale om. Hvis det ikke er et superligehold, men måske et 1. divisionshold, så er prisen en helt anden og meget mere overkommelig.

Hvis det fortsat er en gave til manden, der er lidt over budgettet, så har vi også en sidste ide, som på grund af prisen nok er den mest oplagte for de fleste.

To billetter så dig selv og manden kan tage til bold sammen

Det er tanken der tæller, så der er ingen tvivl om, at en gave med 2 billetter, hvor du inviterer dig selv og manden til en fodboldkamp vil være et stort hit. I får en hyggedag sammen på stadion med god stemning og dertilhørende hotdogs og fadøl – eller sodavand.

Det behøver ikke være så svært at finde en god gave til den sportsinteresserede mand uden ønsker. Du skal bare selv tænke lidt kreativt og inddrage mandens interesser i planlægningen. Var det ikke fodbold, så kunne det være koncertbilletter til den musikinteresserede.