Fem sportsbegivenheder du kan opleve i udlandet

Hvis du er sportsentusiast, drømmer du med garanti om at komme rundt i verden for at se nogle af jordens største sportsbegivenheder. Heldigvis er det faktisk også muligt i dag grundet billigere og hurtigere rejser. Men hvad skal man egentlig vælge at tage afsted for at se, når man har hele verden og dens sportsbegivenheder til rådighed?

Selvfølgelig afhænger det i høj grad af, hvilke former for sport, du finder interessant og går op i, men der er også nogle sportsbegivenheder, som man bare bliver nødt til at se, hvis man vil kalde sig selv for sportsentusiast.

De olympiske lege

En af disse er uden tvivl de olympiske lege, som bare er noget helt særligt. Det samler hele verden om alt fra stangspring til fodbold, og der er derfor noget for enhver smag. Derudover er de olympiske lege også så stort et event, at man nærmest bliver nødt til at opleve det med egne øjne, hvis man rigtig skal fornemme størrelsen. Ydermere er der både sommer-OL og det noget mindre vinter-OL, så også i det regi er der noget for enhver smag.

Le Mans

En anden stor sportsbegivenhed er Le Mans. Et ræs i 24 timer, der sætter både kørernes og tilskuernes udholdenhed på prøve. Det afholdes hvert år, og mange er faste tilskuere. Selvom det er sporten man kommer for, er det altså mindst lige så meget fællesskabet og oplevelsen man bliver for og kommer tilbage for.

La Liga

De fleste mennesker er på en eller anden måde interesserede i fodbold, og selvom verdensmesterskaberne uden tvivl fortjener en plads på listen, er der mange fodboldevents, der spilteknisk er mere interessante. Det kunne for eksempel være det spanske La Liga, som også trække mange udenlandske tilskuere til.

Wimbledon

Er man det mindste interesseret i tennis, må det selvfølgelig også være en drøm at komme til London og se Wimbledon mesterskaberne. Det er et sportsevent, der virkelig har noget historie bag sig. 

Tour de France

Slutteligt skal Tour de France selvfølgelig nævnes. Tour de France er en sport, der måske nemmere ses og overskues på fjernsyn, men som opleves i Frankrig.Hvis du kunne tænke dig at opleve nogle af disse events, er planlægningen essentiel. Sørg for eksempel for at booke med et selskab, der tilbyder flyforsinkelse erstatning. Man vil ikke komme for sent til de olympiske lege. Sørg desuden for at være ude i god tid, så billetpriserne ikke når at stige for meget.