Tag til flere events – og bevar luften i budgettet

Uanset hvilket event der er tale om, kan det trække tænder ud at få råd til alle dem, du gerne vil med til. Det kan give et stramt budget og kan endda forhindre dig i at tage til de events, du rigtig gerne vil deltage i. Vil du gerne deltage i de koncerter, sportsbegivenheder og museumsbesøg, der står øverst på din ønskeliste? Har du ikke pengene til det her og nu? Og har du ikke lyst til at optage dyre lån? Der er heldigvis andre muligheder.

Udskyd betalingen af dine køb

Løsningen er faktisk rørende enkel. Gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært blandt virksomheder at give forbrugerne mulighed for at udskyde betalingen af deres køb. I stedet etableres et låneforhold, hvor forbrugeren løbende afdrager på det køb, han eller hun har foretaget. Det giver både forbrugeren luft i budgettet, men også virksomheden har gavn af det – det sikrer nemlig, at kunden ikke undlader at købe billet, blot fordi det er sidst på måneden.

Hvordan fungerer det?

Basalt set tager du et lån hos den pågældende virksomhed, som herefter skal betales tilbage over et nærmere aftalt antal måneder. I modsætning til banken skal du imidlertid ikke underskrive en række aftaler, og du stiller heller ikke sikkerhed for noget. Processen er derfor hurtig og nem, og det er formentlig også derfor, at denne måde at betale på, er blevet særdeles populær blandt danskerne. 

Der findes endda et betalingsservicesystem, som sikrer, at de lånte penge kommer tilbage til virksomheden i rette tid, uden at du behøver foretage dig noget. Alt dét samt et overblik over mulighederne for at udskyde betalingen af dine køb kan du læse mere om på tidende.dk.

Er der andre muligheder?

Der er en række måder at få råd til at deltage i flere events, og én af de mest populære – udover ovenstående – er at melde sig som frivillig. Skal du for eksempel på festival, kan du melde dig som frivilligog arbejde et vist minimum antal af timer – og så ellers nyde festivalen den resterende tid ganske gratis. Selv hvis du skal arbejde fuldtid til eventet, for eksempel som bartender til en koncert, vil du stadig få maksimalt udbytte ud af det, da du netop vil stå midt i koncerten og få det hele med.Der skulle dermed ikke være nogen undskyldninger for ikke at tage af sted til de events, der står højest på din liste. Hvilket event skal være det næste for dig?