Find den perfekte gave til manden på valentines day

Valentins dag er kærlighedens dag. Når man taler om gaver til valentins dag er der ofte mest fokus på hvad herren skal give fruen eller den hemmeligt beundrede, men her sætter vi i stedet fokus på valentinsgaven til manden. Til kvinden er der oplagte valg som blomster eller chokolade, men når du skal finde en perfekt valentinsgave til ham skal vi kigge et andet sted.

Herresmykker til den moderne mand

Vi skal ikke langt tilbage før smykker kun var noget kvinder gik med. Den moderne mand er dog ikke bange for at skille sig ud og bruge smykker som en del af den personlige stil. Derfor er det et lækkert herresmykke blandt de mest oplagte valg. Her er nogle eksempler.

  • Armbånd til mænd – Fordelen er at de fleste læderarmbånd passer godt mange mænd. Man behøver generelt ikke at være så opmærksom på størrelsen, da et herrearmbånd gerne må sidde lidt løst, så typisk er der kun 3 størrelser at vælge mellem.
  • Halskæder til mænd – En halskæde er på samme måde rimelig universel. Du kan dog med fordel pejle dig på, hvad der ville være det mest passende vedhæng. Skal det være et kors, dødningehoved eller thors hammer?
  • Herrering – Denne er lidt sværere, da størrelsen meget gerne skal passe ret præcist. Ringstørrelser er målet i milimeter på indersiden af ringen. En eller to størrelser forkert og så skal ringen sandsynligvis byttes eller returneres. Hvis du kender ringstørrelsen på forhånd er det dog en ganske fin gaveide.

Et flot herresmykke er altså en god mulighed, og det er også en gave der kan købes til en god pris. Materialerne til herresmykker er ofte læder, rustfri stål eller sølv. Derfor kan du finde en rigtig fin og personlig billig valentinsgave til blot et par hundrede kroner.

Køb et ur der passer til herrens stil

Hvis du gerne vil ofre lidt mere på gaven til ham, så kan du overveje et lækkert ur der passer godt til mandens udtryk. Her kan du overveje om du mest skal lede efter et stilfuldt og minimalistisk design, eller om det passer bedre med et mere robust og maskulint ur. Du kan overveje disse ure med hver sine kvaliteter.

  • Daniel Wellington herreur – Daniel Wellington har de sidste par år være det altdominerende modeur. Designet er minimalistisk og prisen varierer fra ca. 900 kr. til 1.500 kr. Et valg hvor du aldrig går helt galt i byen.
  • Fossil ur til mænd – Fossil laver lækre designs der kan noget andet end den minimalistiske stil, og du får rigtigt meget for pengene, da det er billige ure til ca. 1.000 kr.
  • REC Watches ur – Urmærket bruger genbrugsmaterialer fra ikoniske flymodeller eller bilmærker. Det giver et vanvittigt lækkert look, men prisen er også noget højere, da du nok skal op over 5.000 kr.

Der findes mange andre oplagte urmærker, men det kommer meget an på hvilken stil og hvilket prisleje der søges. Du kan få et billigt alternativ til REC Watches med et RCS Watches pilotur. Konceptet er i samme stil med genbrugsmaterialer fra gamle fly som Spitfire og Desert Eagle. Et rigtigt drengerøvs ur til god pris.

Oplevelsesgaver der altid falder i god jord

Sidst skal her nævnes en mulighed, som altid falder i god jord, fordi den er gennemtænk. Skal gaven gives til den eventyrlystne daredevil, så kan et gavekort til et faldskærmsudspring eller ballonflyvning være et sikkert hit.

Det behøver dog ikke at være dyrt. En anden mere enkel og billig gaveide er en biograftur for to eller brunch for to. Der findes firmaer der specialiserer sig i oplevelsesgaver, så du kan med fordel søge på deres sider efter gode bud på den perfekte oplevelsesgave.Om valget falder på smykker, ur eller oplevelsesgave, så kan det altid betale sig at gøre sig umage med at finde den rigtige gave til netop ham. Én ting er at få en lækker gave – men det er noget helt andet at få en tydeligt personligt udvalgt gave.