Glem ej dette til julefrokosten

Så nærmer julefrokosterne sig snart. Skønt at der har været en masse usikkerheder i forbindelse med Coronavirussen så tyder alt på at det værste er overstået og derfor kan vi allesammen begynde at se hen imod en hyggelig juletid, der har en masse hyggelige og sjove julefrokoster, hvor der måske er en lille smule for meget snaps, der ryger ind.

Vær først og fremmest ude i god tid

Der er mange ting, der skal huskes når julefrokosten står for døren. Har du fx husket at være ude i god nok tid? Det er et evigt dilemma, når man skal arrangere begivenheder som denne: Hvornår skal man begynde at se sig om efter de forskellige ting, der skal sørges for og bookes? 

Skal man være ude en måned før eller flere måneder før? En god tommelfingerregel er at begynde at arrangere det når man når over sommeren og kommer tilbage fra sommerferien.

Har I lokale?

Har I husket at finde lokale til julefrokosten? Hvis ikke man har det så bliver det altså en fesen julefrokost kan I ligeså godt forberede jer på. Hvor skal man sidde henne? Hvor skal maden indtages? 

Man skal have fundet sig et selskabslokale i så god tid som muligt, for husk på, at I aldrig er den eneste der er ude på at finde sig de perfekte lokaler at afholde julefrokosten i.

Har I en sjov leg, der kan skubbe gang i festen?

Når gæsterne ankommer bør man have en god leg klar, som kan fyres afsted så alle har en god energi lige fra starten. Forbered dig eksempelvis ved at lave en såkaldte borddame leg, hvor alle bliver inddraget og på en sjov måde finder det sted, de skal sidde placeret resten af aftenen.

Leder du efter flere spændende og sjove ideer til julefrokosten? Så find dem på julefrokostguiden.dk.