Derfor bør du vælge en tryllekunstner til dit event

Der er mange grunde til at holde et event både som privatperson og virksomhed. Det kan være, I skal vise en ny kollektion frem, eller at du skal fejre en begivenhed med familie og venner. Uanset anledningen skal der gerne være en form for underholdning og sjov. Musik er altid en god idé, men hvorfor ikke prøve noget nyt med en tryllekunstner? Tryl kan bruges til mange typer events, og så er du sikret en unik oplevelse, som man sjældent får muligheden for andre steder. Hos os finder du flere bud på forskellige tryllekunstnere.

Underholdning med et skud magi

Mange events har en form for underholdning enten ude blandt folk eller oppe på en scene. Her kan det være alt fra livemusik og selskabslege til noget skuespil. Desværre kan disse godt gå hen og komme i glemmekassen, når der er gået nogle år, og man husker dem egentlig først, når man kigger på billederne. En ting der dog sjældent bliver glemt, er når man er blevet forført af magi. 
Tryl er noget, der får folk til at snakke sammen. Så hvis du holder en fest, hvor der måske ikke er så mange, der kender hinanden, er det en god icebreaker at lægge først på aftenen. Ud over det skal du overveje, om det skal være close-up magi – altså om tryllekunstneren skal være tæt på publikum – eller om det skal være et fællesshow på scenen. Dette afhænger at hvilken type event, der er tale om.
Mange har nok fordomme om at trylleri er en mand, der hiver en kanin op af en hat. Det er dog oldtidslevn, for de fleste tryllekunstnere bruger rekvisitter, som de fleste har liggende derhjemme. Nogle vælger endda at bruge rekvisitter, som gæsterne har med. 

Hvis du har brug for et bud på en tryllekunstner, kan du gå ind på anders-magic.dk og læse lidt om Anders Møller, der er en af landets dygtige tryllekunstnere. 

Tryl og magi er en finurlig størrelse, der helt sikker vil give dine gæster noget at snakke om. Og hvis du lader dig rive med, kan du også blive tryllebundet af magiens verden. 

Tryl passer til alle typer fester

Trylleri til alle fester

En tryllekunstner kan lave et trylleshow, der passer godt ind til alle typer af festlige lejligheder. Fx vil det passe godt ind til alt lige fra brylluppet til fødselsdagsfesten. Især ved sidstenævnte bør man gøre noget ekstra for sine gæster, for ellers kan det hurtigt gå hen og blive en lidt kedelig affære, hvor alle sidder skiftevis og kigger på klokken for derefter at kigge hen mod køkkenet for at håbe at der snart bliver serveret den næste ret.

Man bør altså sikre at der hele tiden sker noget, og derfor er især god underholdning til fødselsdagen noget nær et must at have med for at undgå den kedelige følelse af, at se at ens gæster måske ikke har det så sjovt som de kunne have! Hvis du overvejer hvad man ellers kan lave til fødselsdagen, så tag et kig inde på fodselsdagsjov.dk, hvor man finder ideer til sjove indslag og meget mere.