Oplev nye sider af dig selv med arbejdsrelaterede kurser

Der er ingen grund til at gå i stå, blot fordi du står uden arbejde. I stedet for at gå og vente på det næste job, kan du opkvalificere dine evner inden for dit fag. Dette vil gøre det nemmere at blive udvalgt til jobsamtale, og desuden vil du stå stærkere, når du skal løse opgaver på jobbet.

Der findes kurser på få uger inden for forskellige fagområder, som du kan tage mens du er på dagpenge. Læs med videre i denne artikel og bliv klog på dine muligheder for videreuddannelse gennem kurser, som på kort tid får dig til at stå stærkere i din jobsøgning.

6 ugers relevante online kurser

De kurser, som denne artikel omhandler, tager 6 uger hver. Det er kurser, som du kan blive bevilliget gennem din a-kasse. Det betyder, at kurset er fuldstændig gratis for dig, og det går ikke ud over dine dagpenge. De 6 ugers jobrettede kurser for ledige omfatter:

  • Brugervenlighed (UX) og grafisk design
  • Kommunikation i praksis inklusiv Office pakken
  • Digital markedsføring inklusiv Google certificering
  • ASP.Net Core MVC Programmering
  • Regnskab og bogføring inklusiv Microsoft Dynamics 365, Excel og e-conomic
  • Microsoft 365 og Windows Server 2019 inklusiv Cloud og IT-sikkerhed

Alle ovennævnte kurser foregår online. Det vil sige, at du kan tage disse hjemmefra. Du kan ligeledes selv styre tempoet på kurserne. Du får tildelt en kode, når du er blevet indstillet til et kursus. Her får du en masse online videomateriale, som du kan se som selvstudie. Du kan tage det i dit eget tempo. De 6 uger er derfor vejledende. Et kursus kan tages på kortere eller længere tid, hvis du ønsker dette. Du har også mulighed for at gå tilbage i undervisningsmaterielt, hvis du har brug for dette på et senere tidspunkt i kurset.

Øg din værdi for virksomhederne med ny viden

Alle disse kurser er yderst relevante for mange danske virksomheder. Der er derfor ikke tale om kurser, der bliver brugt som en slags aktivering. Derimod opnår du dyrebar viden, der kan øge din værdi for en given virksomhed. Det er viden, du bygger ovenpå din allerede eksisterende viden inden for dit fag eller uddannelsesfelt. Læs mere, hvis du er blevet nysgerrig på, om et online kursus kan være relevant for netop dig. Under alle omstændigheder er det fornuftig at tilegne sig viden og skrive på ansøgninger, at man er under kursus frem for at skrive, at man venter på nyt arbejde.