Sådan arrangerer du en mindeværdig julefrokost

Juletiden i Danmark bringer en byge af sociale begivenheder med sig, både store og små. Fra store firmajulefrokoster til intime sammenkomster blandt venner og familie – julefrokoster er en elsket tradition i den danske kultur. En af grundene til disse festlighedernes popularitet er deres vægt på hygge, eller hyggeligt samvær, i hvert fald når der er tale om julefrokoster med familien. Hvis man taler om julefrokoster i vennegruppen eller på arbejdet, så er det udsigten til at slippe tøjlerne og have en fest, med masser af mad og drikke. Julefrokosten på arbejdet, er den ene gang i løbet af året, hvor chefen og HR-afdelingen ser igennem fingre med mange ting og det er dermed en aften, hvor folk virkelig slår sig løs. Ikke blot de ansatte, men også de førnævnte chefer og HR medarbejdere. Er du blevet givet opgaven at være den der står for at arrangere jeres julefrokost, så gør dig selv en tjeneste og læs med i denne artikel.

Sørg for mad og drikke

Når det kommer til julefrokosten, så er maden og drikkevarerne det absolut vigtigste. Heldigvis er der ikke store forventninger om at du kommer med noget nyskabende, da man til julefrokoster ofte spiser de samme ting, år efter år. Det skyldes selvfølgelig at julefrokoster i Danmark er noget helt specielt og en utroligt værdsat tradition, som man helst ikke skal pille ved. Det betyder at du skal sørge for alle de klassiske måltider, man får til en julefrokost, ligesom der skal købes en masse øl og anden alkohol.

Sørg for god musik

Musikken er en anden vigtigt faktor, når det kommer til en julefrokost. Her er der lidt mere frie hænder og man kan både hyret et kendt band, en suppe-steg-is musiker eller en DJ. I dag går de fleste med en DJ og det er da også en god idé, at de er mere varierende i den musik de spiller og kan dermed være med til virkelig at fyre op i jeres julefrokost. En DJ kan også variere i pris, men her gælder de samme regler som for andre ting ude i samfundet – jo mindre man betaler, jo værre bliver oplevelsen da også, så spar ikke her, men sørg for at finde en DJ eller et band, som kan leve op til de forventninger der følger med.

Sørg for en overraskelse

Et sidste element indenfor julefrokoster, som er værd at nævne, er overraskelsesmomentet. Her vælger mange at introducere det kendte band de har hyret, men det er bare ikke så vildt, som forventningen til en julefrokost for det meste er. Her kan man i stedet hyre en stripper, som kan komme og sætte gang i hormonerne hos både kvinder og mænd. Hvis du er med på stripper idéen og ikke er bange for, at det vil sætte gang i nogle lyster hos deltagerne og vil få frokosten til at stikke af, så skal du have fundet den rigtige stripper. Book en stripper eller danser her, og undgå unge piger på sociale medier, som kalder sig strippere, da det ofte vil betyde en ringe kvalitet af oplevelsen og at din overraskelse dermed bliver en skuffelse.