Sådan finder du et godt og billigt weekendophold

Hvis god mad, hyggelige omgivelser og afslapning lyder som noget for dig, så er et weekendophold en anbefaling værd. Desværre er mange af disse ophold dyre – og det får mange til at begrave ideen om et tiltrængt afbræk fra hverdagen. Heldigvis findes der metoder, du kan gøre brug af i forhold til at finde et billigt weekendophold.

I denne guide fortæller vi dig, hvordan du på en enkel måde kan finde frem til de bedste, billigste weekendophold i Danmark. Det er ikke utænkeligt, at det vil spare dig for 500 kr. eller mere!

Start med at søge på Google

Som med så mange andre ting kan det anbefales at starte din søgning på Google. Her anbefaler vi, at du er specifik i din søgning. Det vil sige du med fordel kan prøve disse søgninger:

  • Billigt weekendophold
  • Deals weekendophold
  • Last minute weekendophold
  • Tilbud på weekendophold

Ved disse søgninger kan du med al sandsynlighed forvente at finde sider, der sælger weekendophold til bedre priser end hos hotellerne selv.

Find frem til de bedste sider som sælger weekendophold

Næste step er at finde frem til de bedste sider, der sælger billige weekendophold. Og hvordan gør du så det? En god metode er at tjekke de forskellige sider ud på Trustpilot. På den måde kan du finde ud af, hvad de seneste kunder siger om forretningen. 

Målet her er at få frasorteret alle de dårlige forhandlere, så du ikke ender med at betale for noget du ikke får. Er du meget i tvivl om, hvilke sider, der er de bedste, så kan du altid ringe til dem: På den måde kan du hurtigt danne dig et indtryk af serviceniveauet hos den pågældende forhandler.

Anbefaling: DuGlemmerDetAldrig

Hos DuGlemmerDetAldrig finder du tit og ofte tilbud på weekendophold. De samarbejder med nogle af landets største hoteller, kroer og badehoteller, hvor det er muligt at booke et ophold til en god pris. 

Skulle det vise sig, at de ikke har et godt tilbud til dig, så husk, at de har prisgaranti. Det betyder, at du kan få den lavest mulige pris ved at booke hos dem. Det kan være en stor fordel, hvis du for eksempel overvejer at give weekendopholdet i gave.

Hold øje på diverse tilbudssider

Et andet tip du kan gøre brug af er at kigge hos de forskellige tilbudssider, der findes rundt omkring på nettet. Her finder du med jævne mellemrum gode og billige weekendophold forskellige steder i landet. Som hovedregel kan du forvente at finde de billigste priser uden for sæson. Så kig i den periode, hvis du vil spare flest penge.

Last minute weekendophold

Enkelte tilbudssider har ”last minute”-sektioner. I disse sektioner kan du finde tidsbegrænsede tilbud, hvor prisen er skudt helt i bund. Dog kræver det, at du er hurtig til at få bestilt, da der typisk er rift om pladserne. 

På Black Friday er du garanteret en besparelse

Et tredje råd er at købe weekendophold på Black Friday. Her er det ikke utænkeligt, at du kan spare 25% på dit køb. På den måde kan du hurtigt spare mange penge, hvis normalprisen for opholdet ligger på over 1000 kr. pr. mand.