Krydr julefrokosten med en sjov omgang bowling

Selv om sommersolen stadig luner os med sine varme stråler, så lurer efteråret lige om hjørnet og derefter vinteren. Og det er i vinterperioden, at årets bedste og sjoveste fester finder sted – nemlig julefrokosterne. Julefrokosten er en tradition, som danskerne hvert år glæder sig til. Julefrokosten kan holdes sammen med familien, men det er især dem, som bliver holdt sammen med vennerne og kollegerne, som går vildest for sig.

Står du og mangler en idé til, hvordan du skal gøre jeres julefrokost i Odense i 2019 ekstra sjov, så kan du overveje at holde festen hos City Bowling. Hos City Bowling får I nemlig dejlig julemad tilberedt af et kompetent køkken samt mulighed for at komme de interne rivaliseringer til livs med et slag bowling eller to.

Som bonus ligger City Bowling kun et stenkast væk fra Odenses gågader, så du og dit selskab behøver ikke døje med taxa eller lange vandreture i kulden. For efter 5 minutters gang er I nemlig ankommet til den første bar i byen.

Alle elsker bowling 

Bowling er en sjov aktivitet, som alle elsker, fordi det er så nemt at være med. Man skal ikke gøre andet end at samle en kugle op for derefter at kyle den langs en bane med det formål at vælte så mange kegler som muligt. Det er dejligt nemt, og vælger du og dit selskab at holde julefrokosten hos City Bowling, kan I se frem til en fest.

Her kan I nemlig se frem til at deltage i bowlingcentrets Party Bowling, hvor I bowler i neonlys, mens juleklassikerne strømmer ud af højtalerne. Her er der også ekstra gode tilbud på alkohol og andre dejlige drikkevarer, så I kan holde gang i festen, indtil I skal videre.

Eksempler på tilbud er cuba-pakken, hvor I udover en times bowling får en hel flaske Cuba, 2 liter sodavand eller juice efter eget valg og 10 tops. I kan også vælge all-in-pakken, hvor I for 1000 kr. kan bowle løs i 2 timer, samtidig med at der er øl og sodavand ad libitum i den periode. Prikken over i’et er 20 shots, så I rigtig kan holde det festlige humør oppe.

God mad gør vinterkolde maver glade

Bowling er sjov hos City Bowling, men det er også bowlingcentrets gode køkken, som især hjælper til at tiltrække festglade selskaber år efter år. City Bowling har nemlig en dedikeret køkkenchef til at sikre, at kvaliteten altid er i top, og det kan gæsterne mærke – og ikke mindst smage.

Holder man julefrokost hos City Bowling, kan man derfor se frem til at nyde et klassisk julebord, hvor der ikke mangler noget. Der vil både være noget koldt og lunt, for eksempel marinerede sild, karrysalat, røget laks med dildcreme, lun leverpostej toppet med champignon og bacon, og de klassiske juleretter står selvfølgelig også på menuen, herunder glaseret landskinke med grønlangkål, medisterpølse, frikadeller, andebryst med svesker og æbler og meget mere.Og ingen julefrokost er komplet uden den famøse juledessert, risalamande med kirsebærsauce. Hos City Bowling får du derfor den komplette oplevelse, når du holder julefrokost her. God mad og dejlig underholdning – hvad mere kan man ønske sig?