Fantastiske restauranter i Danmark

I løbet af de seneste år har Danmark i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet, hvad angår fantastiske restauranter. I øjeblikket har vi intet mindre end 26 restauranter rundt omkring i landet med minimum én Michelin stjerne. Dette er ganske enkelt en fantastisk nyhed for alle os madelskere. Herunder kan du se et lille udpluk af de mange toprestauranter, du kan finde rundt omkring i Danmark. 

Ti trin ned – Fredericia 

Hos denne eksklusive restaurant i Fredericia kaldet Ti Trin Ned får du lov at opleve fantastiske smagssammensætninger, der ganske enkelt består af den danske natur krydret med nordisk tradition for gastronomi. Når du nyder en middag hos Ti Trin Ned, vil du på samme tid kunne opleve den utrolige udsigt ud til Lillebælt og bogstaveligt talt se, hvor maden på din tallerken kommer fra. 

Formel B – Frederiksberg  

Formel B er en af de førende restauranter, hvad angår økologi og dyrevelfærd. Alt, hvad der bliver serveret fra dette eksklusive køkken, er ukompliceret og lavet efter simple men klokkeklare principper. Formel B er også en restaurant, der tør at vove pelsen på deres sortiment af vine. Her kan du altid være sikker på at få et udsøgt glas vin udvalgt specielt til din menu. Er du derfor fortaler for at spise lokalt og godt, så er Formel B en fantastisk restaurant, du bør besøge. 

Kadeau – Bornholm 

På det sydlige Bornholm finder du intet mindre end en perle indenfor nordisk gastronomi. Kadeau’s madfilosofi bygger på at arbejde MED naturen og aldrig MOD naturen. Her gør man brug af de fantastiske råvarer, den Bornholmske natur har at byde på, og kreerer traditionelle såvel som udenlandsk inspirerede retter ud fra dette. Alt, hvad du får på din tallerken, er råvarer, der er i sæson eller er blevet konserveret fra forrige sæsoner. 

Få din yndlingsrestaurant hjem til dig 

Som det kan ses, er der et væld af eksklusive restauranter i Danmark, der alle byder på noget særligt og unikt. Det kan dog være en anelse svært at komme fra Fredericia til Bornholm, hvis man som madelsker, ønsker at afprøve de mange former for dansk madtradition. Derfor er det i dag blevet ganske populært at få en eksklusiv restaurant hjem til det store middagsselskab, hvor du kan være sikker på, at maden er i topklasse. Når du bestiller din yndlingsrestaurant hjem til dig, vil du ikke skulle løfte en finger selv. Her har de dygtige kokke styr på den mindste detalje og kan forklare dine gæster om processen, der ledte op til de skønne retter på tallerknerne. 

Hvis du står over for planlægningen af en større fest eller et middagsselskab med dine nærmeste, så er denne mulighed for at få en eksklusiv restaurant hjem i dit køkken intet mindre end fantastisk. På denne måde får du god tid sammen med dine gæster og kan på samme tid nyde en udsøgt middag forberedt og anrettet af nogle af landets bedste kokke. Du får naturligvis også mulighed for selv at bestemme, hvorledes menuen skal sammensættes i forhold til dine personlige præferencer og gæsternes diæter. Menuen vil også altid blive tilpasset årstid, således at den kun består af råvarer, der er i sæson.

Ønsker du at leje en kok til private dining arrangement, så kan man med fordel tage et nærmere kig på ChefMade.dk’s koncept.