Tag på oplevelsestur i Indien

Ønsker du oplevelser og minder for livet? En tur til Indien kan give dig alt det du søger og drømmer om. Tag på opdagelse i New Delhis eksotiske gader eller tag på en guidet tur i vildmarken. Indien smukke natur, eksotiske mad og storslåede bygningsværker har meget at byde på. Alle danske rejsende skal dog sørge for at få anskaffet i visum til indrejse før turen går til Indien. Dette sikrer en sikker indrejse, så du trygt og ubekymret kan nyde din ferie i Indien. Her får du en guide til hvordan du får fat i et visum samt fede forslag til ferieoplevelser, du bør tage et nærmere kig på. 

Overvejer du en længere tur ud af landet? Det kan være, du drømmer om en tur til et land så eksotisk som Indien. Før afrejse er det dog et krav at få skaffet sig et visum. Danske statsborgere skal før rejser til Indien sørge for at få fat i et visum. Dette visum sikrer dig indrejse og du kan trygt og sikkert opholde dig inden for Indiens grænser i helt op til 90 dage ad gangen. Læs med videre for at finde ud af, hvordan du får et Indien visum

Sådan fungerer et visum til Indien 

Det er både simpelt og let at ansøge om visum til Indien. Det eneste, der skal gøres, er at udfylde en ansøgningsformular samt betale for ansøgningsgebyret. Kort herefter vil du modtage et link på din mail, der vil gøre det muligt at uploade et scan af dit pas. Når du har opfyldt alle krav for et visum, vil du på din mail modtage et link. Derfor skal du altid dobbelttjekke, om du har oplyst den rigtige mail, før ansøgningens sendes afsted. Trykkes der på dette link, kommer en PDF-fil at visummet frem. Herefter skal du printe PDF-filen ud, og medbringe den på din rejse.  

Det er i langt de fleste tilfælde en god ide at søge om visum i god tid, så du kan være sikker på, at du får fat i et, før rejsen går til Indien. Derfor bør du sikre dig, at din ansøgning om visum opfylder alle stillede krav om registreringsoplysninger, pasdetaljer, adresse, ansøgeroplysninger, oplysninger om familie og pasfoto samt andre vigtige informationer. 

Du kan søge om flere forskellige typer visum alt efter hvor lang tid du regner med din rejse, vil tage. Den gyldige periode for et visum varierer meget, hvilket gør det muligt at få det til at passe ind i dine rejseplaner. Er det blot en kortere rejse, bør du vælge et visum med 30 dages gyldighed til indrejsen. Hvis du ønsker det, kan du derimod også søge om et visum med 90 dages gyldighed, der gælder til flere indrejser inden for en enten 1- eller 5-års periode. Dette ville være en god ide, hvis du ser frem til flere længere, rejser i Indien. Du kan altså let tilpasse visummet til dine behov. 

Derfor skal du tage til Indien på oplevelsestur 

Der findes mange gode grunde til at vælge Indien frem for andre rejsedestinationer, når du leder efter oplevelsesrige og mindeværdige ture ud fra Danmarks grænser. Indien kan være det perfekte valg ligegyldigt om du rejser alene eller sammen med andre. Du skal dog sørge for at have dit visum til Indien i orden, før du tager afsted. Lige meget om du leder efter en ferie i storbysmiljø eller oplevelser i Indiens vidunderligt vilde natur, vil du med garanti finde noget, der passer perfekt til dig.  

Indien er et gammelt sydasiatisk land, der består af en opmærksomhedsværdi blanding af både oldgammel kultur og elementer fra et nyere og moderne samfund. Du vil i Indien støde på flere meget varierede landskaber lige fra skyhøje bjergtoppe i Himalaya til tropiske kyststrækninger og hvide strande samt den tørre Thar-ørken. Hælder du mere til ferier i byen, vil der være rig mulighed for at opleve det travle bymiljø i Indiens største byer. 

Oplev Indiens puls i New Delhis gader 

Gør ligesom tusindvis af andre kulturglade rejsende og tag til New Delhi, der siden 1912 har været den travle hovedstad i Indien. Med mere end 26 millioner indbyggere i New Delhis metroområde, vil du opleve den næsten elektrisk ladede stemning, der findes i byens gader. Byen er propfyldt med seværdigheder og museer, der giver dig muligheden for at tage et spring tilbage i tiden og opleve Indiens lange historie og rige kulturliv. Byen byder herudover også på masser af smuk arkitektur. Du kan også udforske byens madmarkeder, cafeer og restauranter for at smage på Indiens lækre og krydrede retter. Det er mad, der på mange punkter skiller sig ud fra den vi kender i Danmark. 

Vildmarkstur i Indiens eksotiske, rige natur 

Ønsker du i modsætning til et ferieophold i en travl hovedstad en mere rolig og knap så hektisk rejse rundt i Indien? I sådan et tilfælde kan et ophold i naturen være noget for dig. Rejs rundt i landet og lad dig overraske over Indiens imponerende og storslåede natur. Landskaber, der har stået uberørte i årtusinder og blot venter på at overraske dig. Indiens vilde natur byder på utroligt mange forskellige landskaber. Der findes en bred variation i naturen i Indien, og derfor vil der være en god mulighed, for at besøge både strande, bjerge, regnskov, ørkner samt flere unikke steder, hvis du har et visum, der lader dig rejse rundt i Indien smukke omgivelser i op til 90 dage ad gangen.